Lányok milyen hosszú a hajatok? Egyenes vagy göndör? Milyen színű?
Figyelt kérdés
kort is írjatok légyszíves! :)2014. aug. 8. 22:39
31/60 anonim válasza:
a nyakamtól számítva 35 cm hosszú. Vöröses-szőkés- arany-barna színe van ( természettől ilyen sokszínű) és váltakoznak az időszakok, amikor nagyon , de nagyon göndör és amikor teljesen sima. Most sima időszak van, de 2 hete még göndör voltam.
22/L
32/60 anonim válasza:
A hátam közepéig ér, eredi világos szőke. :) 15/L
34/60 anonim válasza:
derekamig ér, eredetileg göndör, de általában kiegyenesítem, világosbarna
19
35/60 anonim válasza:
kulccsontig érő, nagyon nagyon világos szőke haj
nem festett
16
36/60 anonim válasza:
Vállam alattig ér egy kicsivel és sötétszőke de vannak benne barnás meg világos szőkés csíkok ( természetes) 14
37/60 anonim válasza:
derékig érő, hullámos-göndör, piszkosszőke
14/L
38/60 anonim válasza:
Derékig érő, hullámos, vörösesszőke, minden fényben kicsit más színe van (hennázom).
18/L
39/60 anonim válasza:
mellig érő, festett vörös, hullámos (de általában kiegyenesítem)
40/60 anonim válasza:
Mellig érő, 2 oldalt lenyírt, emós frufruval, eredetileg sötétbarna, de festem feketére és lilás árnyalatúra... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!