Melyik a legjobb filces szemhéjtus?
Nekem az Essence nagyon bevált, elhasználtam már 1-et.
Most próbálgatom az Essence jumbo eyeliner pen-t, ez is jó:P
Master Precise. Szép vékonyan fog, jó a színe, tartós és hónap óta megvan, de nem száradt be. :D
Szerintem az essence nagyon gagyi, első két használatnál kiváló, utána már egyre kevésbé fog szépen és baromi hamar be is szárad. Hiába olcsó, ha havonta vehetek újat. Meg nálam hajlamos volt nap végére elkenődni, lekopni, szétfolyni, és a fene se akarja félóránként nézegetni a sminkjét. Mondanám, hogy csak én fogtam ki rosszat, de máskor, máshonnan véve anyukámnak is ugyanez a tapasztalata vele. :/
Én végül megvettem az essence-t. És kipróbáltam élesben. Este 8-tól reggel 5-ig volt fent rajtam és még reggel 5-kor úgy kellett ledörzsölni a szemhéjamról :D
Nem kenődött szét, szép vonalat tudtam vele húzni szóval eddig tartósságában és minőségében is remek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!