Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ricinus olaj tényleg jó?

Ricinus olaj tényleg jó?

Figyelt kérdés
Mit tesz? Apukámnak hosszú haja volt régen használt és le kellett vágatnia mert nem jött ki belőle rendesen és mindig zsíros volt a haja. Tényleg lehet ilyen? Tövekre kell?

2014. aug. 8. 20:58
 1/6 anonim ***** válasza:
Az olajok túl sűrűek ahhoz, hogy az ember a fejbőrére (=tövekre) juttassa őket. Eltömíti ott a dogokat, és kihullhat emiatt a haj. Hogy jó-e? Valakinek bevált, valakinek nem. Te mire szeretnéd használni?
2014. aug. 8. 21:00
 2/6 anonim ***** válasza:
Sűrű olajakat mint a ricinus nem szabad teljes hajra használni, csakis hajvégekre. Fejbőrről nagyon nehéz lemosni, ha pedig 3-4szer samponozol az ártalmas. Ha meg nem mosod le rendesen akkor eltömíti a pórusokat és kihullhat a hajad. De olyan nincs hogy kimoshatatlan az olaj... Csak nagyon meleg víz és megfelelő szerek kellenek.
2014. aug. 8. 21:08
 3/6 anonim ***** válasza:
Van, akinek beválik, van, akinek nem. Nekem a rövid hajamból 2 samponozással kijön. Nekem nem hullik tőle a hajam, de nem is csinál vele semmi különöset. A második üvegcsével használom, ezt még elfogyasztom, de nem biztos, hogy veszek mégegyet.
2014. aug. 8. 21:12
 4/6 A kérdező kommentje:
Mindenki azt írja hogy a tövekre kell rakni mivel onnan nől és onnan serkenti.Szóval nem szabad a tövekre?
2014. aug. 8. 21:24
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem. Nem hiszem, hogy vannak csodaszerek, amik növesztik a hajat.

Talán ezt nézd még meg:

[link]

2014. aug. 8. 22:00
 6/6 anonim válasza:
Én csak jókat hallok a ricinus olajról, legtöbb blog-on ódákat zengenek róla. Én csak párszor használtam eddig, ezért nem nagyon tudok a hajnövesztő hatásáról nyilatkozni, de akik rendszeresen használják pozitív véleménnyel vannak róla. Nekem rövid hajam van, így a hajtövekhez könnyen hozzá tudok vele férni, de a kimosása valóban még így is kemény egy művelet.
2014. aug. 10. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!