Ricinus olaj tényleg jó?
Figyelt kérdés
Mit tesz? Apukámnak hosszú haja volt régen használt és le kellett vágatnia mert nem jött ki belőle rendesen és mindig zsíros volt a haja. Tényleg lehet ilyen? Tövekre kell?2014. aug. 8. 20:58
1/6 anonim válasza:
Az olajok túl sűrűek ahhoz, hogy az ember a fejbőrére (=tövekre) juttassa őket. Eltömíti ott a dogokat, és kihullhat emiatt a haj. Hogy jó-e? Valakinek bevált, valakinek nem. Te mire szeretnéd használni?
2/6 anonim válasza:
Sűrű olajakat mint a ricinus nem szabad teljes hajra használni, csakis hajvégekre. Fejbőrről nagyon nehéz lemosni, ha pedig 3-4szer samponozol az ártalmas. Ha meg nem mosod le rendesen akkor eltömíti a pórusokat és kihullhat a hajad. De olyan nincs hogy kimoshatatlan az olaj... Csak nagyon meleg víz és megfelelő szerek kellenek.
3/6 anonim válasza:
Van, akinek beválik, van, akinek nem. Nekem a rövid hajamból 2 samponozással kijön. Nekem nem hullik tőle a hajam, de nem is csinál vele semmi különöset. A második üvegcsével használom, ezt még elfogyasztom, de nem biztos, hogy veszek mégegyet.
4/6 A kérdező kommentje:
Mindenki azt írja hogy a tövekre kell rakni mivel onnan nől és onnan serkenti.Szóval nem szabad a tövekre?
2014. aug. 8. 21:24
5/6 anonim válasza:
6/6 anonim válasza:
Én csak jókat hallok a ricinus olajról, legtöbb blog-on ódákat zengenek róla. Én csak párszor használtam eddig, ezért nem nagyon tudok a hajnövesztő hatásáról nyilatkozni, de akik rendszeresen használják pozitív véleménnyel vannak róla. Nekem rövid hajam van, így a hajtövekhez könnyen hozzá tudok vele férni, de a kimosása valóban még így is kemény egy művelet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!