2/4 anonim válasza:
Nem mattít, hanem ha felkenem akkor utána igen hamar csupa zsírosan fénylik a fejem. Nem hidratál, és nem fed abszolút semmit, szóval nem értem mire való egyáltalán...
A színe meg borzalmas, sötét mindkettő változata és sárga. Ennél olcsóbban is lehet jó BB-t találni.
3/4 Timi179 válasza:
szerintem nagyon jó, bár nekem az ANEW BB-je vált be a legjobban!!!!
Nagyon dícsérik a vevők a CC krémeket is!!! :-)
4/4 anonim válasza:
Jézus, a 2-es válaszolónak teljes mértékben igaza van! Hatalmas csalódás volt, amikor megvettem. Komolyan egy pénzkidobás. Nem fedett, és a színéről ne is beszéljünk. Nem vagyok hófehér bőrű, a legvilágosabbat használtam, de ez nemhogy elütött volna az igazi bőrszínemtől (hogy sötétebb), hanem besárgult. :D :D Egyébként első használat után kb 1 hétig jó volt, utána nem értem mi történt vele, de sárgult, nem fedett, hozzá se tudtam érni az arcomhoz, mert rögtön elmaszatolódott, stb. Csak negatív véleményem van róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!