Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mi a véleményetek az Avon...

Mi a véleményetek az Avon Solutions BB mattító krémjéről?

Figyelt kérdés
[link]
2014. aug. 8. 12:17
 1/4 anonim válasza:
nekem bevált :)
2014. aug. 8. 16:42
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem mattít, hanem ha felkenem akkor utána igen hamar csupa zsírosan fénylik a fejem. Nem hidratál, és nem fed abszolút semmit, szóval nem értem mire való egyáltalán...

A színe meg borzalmas, sötét mindkettő változata és sárga. Ennél olcsóbban is lehet jó BB-t találni.

2014. aug. 8. 22:37
 3/4 Timi179 ***** válasza:

szerintem nagyon jó, bár nekem az ANEW BB-je vált be a legjobban!!!!

Nagyon dícsérik a vevők a CC krémeket is!!! :-)

2014. aug. 8. 23:18
 4/4 anonim ***** válasza:
Jézus, a 2-es válaszolónak teljes mértékben igaza van! Hatalmas csalódás volt, amikor megvettem. Komolyan egy pénzkidobás. Nem fedett, és a színéről ne is beszéljünk. Nem vagyok hófehér bőrű, a legvilágosabbat használtam, de ez nemhogy elütött volna az igazi bőrszínemtől (hogy sötétebb), hanem besárgult. :D :D Egyébként első használat után kb 1 hétig jó volt, utána nem értem mi történt vele, de sárgult, nem fedett, hozzá se tudtam érni az arcomhoz, mert rögtön elmaszatolódott, stb. Csak negatív véleményem van róla.
2015. ápr. 20. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!