Szerintetek az nagyon durva, ha barna a hajamba alulra vagy bele pink melirt, és csíkokba vagy egy nagyot egy pl. : frufru vagy ilyesmi helyre szeretnék? Kíváncsi lennék a véleményetekre.
szerintem csináltasd meg de ne a vadabb fajtából
nekem szőke hajam van és elöl egy nagy vastag vörös csík volt benne...egy évig úgy voltam aztán kikopott,lenőtt és megszabadultam tőle :D eléggé megbántam szóval szerintem szolidabbat tegyél bele
de az 100% h ezután jobban megnéznek majd az utcán :D
Ha szeretnéd, miért ne? ^^ Nekem még 3 éve volt fekete hajam piros frufruval... Azóta azt emlegeti mindenki, hogy az állt eddig a legjobban. Tavaly nyáron pedig szintén fekete haj pink és kék (egyszerre) tincsekkel... Csak a kék hamar kikopott... :( Viszont nagyon jól nézett ki... Úgyhogy hajrá! =)
Szerintem inkább össze-vissza csináltasd a melírt, az nagyon jól tud kinézni... *_* A múltkor pedig láttam egy lányt az utcán, a szőke hajának a vége (kb 10-15 centi) volt pinkre festve, az is nagyon jól nézett ki...
ahha. ezért szeretnék csak nyáron festetni. bár nemtudom hogy anya mit szólna hozzá. =S sztem nem örülne neki.
és a formára vagy a hosszúságra valakinek nincs ötlete?
találtam neked 1-2 mintát, nézd meg. Attól, hogy némelyik képen rövid haj van az nem baj, hosszúban is jól mutat.
Van közte vadabb is, és egyszerűbb.
14 évesen elég volna 1-2 tincs, majd meglátod a képeken hova lehetne.
Nem kell ilyen vadabb tüsis haj felülre sztem..mondjuk az nem mostani divat.
Na szóval:
Remélem bejönnek a képek,és hogy tudtam egy kicsit is segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!