Mennyi az Árkádban kb. egy hajvágás?
Figyelt kérdés
Mosás, szárítás, vágás, vasalás?2014. aug. 6. 13:17
1/5 anonim válasza:
Melyikben? Van egy pár az országban...
2/5 A kérdező kommentje:
Győri. Azt hittem, hasonlók az árak.
2014. aug. 6. 13:27
3/5 anonim válasza:
Ha van benne szárítás, a vágás minek? Az Árkádban melyik fodrászatra gondolsz? Itt a budapestiben Klier van, arról tudok nyilatkozni (szerintem mindenhol egyformák az árak). Ha vállig vagy afölé érő hajat vágatsz (tehát hogy az eredmény legyen ilyen hosszúságú), akkor 4500 körül van, ha hosszabb frizkót akarsz, kb. egy ezressel több. Ők például nem vasalnak, hanem körkefével egyenesítenek, ami szerintem a minimum elvárás egy fodrászatban, elvégre hajvasalóm nekem is van, én is szét tudom vele roncsolni a hajam. Ha egy fodrász nem tud körkefével szárítani, már régen rossz.
4/5 anonim válasza:
Olyan hajat egy fodrász sem tud szárítani, amilyet a hajvasalóval lehet csinálni. És ez nem a fodrász hibája.
5/5 anonim válasza:
Pedig én jöttem már ki fodrásztól szögegyenes hajjal, pedig nekem nagyon göndör egyébként, és napokig egyenes volt a hajam. Tehát szerintem fodrász ne nyúljon hajvasalóhoz.... nagyon gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!