Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mennyi idő után festhetem újra?

Mennyi idő után festhetem újra?

Figyelt kérdés
Tegnap befestettem a vilagos szoke hajamat.Barnara szerettem volna de sajnos sokkal sotetebb majdnem fekete lett. Szeretnem eltuntetni. Ma ujrafesthetem? Masik festeken volt,hogy 2 hetet kell varni de ezen nem volt ilyen.Tenyleg bezoldulhet a hajam? Vagy festhetem?

2014. aug. 6. 07:48
 1/3 anonim ***** válasza:

Ugyan javasolt minimum 4 hetet várni két festés között, azért van, hogy az eredmény annyira borzalmas, hogy az ember csak 1-2 napot vár, és máris rámegy a következő festékkel. Előfordul. Egy ilyen alkalom belefér nagy ritkán.

Viszont nem látom értelmét rámenni másik festékkel, előtte koptasd le aszkorbinsavas pakolással, hogy a következő festék, amit választasz, jobban megmaradjon a hajadon.

Egyébként hallottam ilyesmit, hogy szőkére barnát kenni nem javasolt, mert "zöld" lesz tőle a haj. A kérdés annyi, hogy eredeti szőkére festetted-e rá vagy festettre? Egyébként ha valaki leszívottan szőke, vissza kell pigmentáltatni a hajat, mielőtt rámegy egy sötétebb színnel, de ezt csak tévében hallottam profi fodrásztól, amúgy soha nem voltam szőke.

L22

2014. aug. 6. 14:41
 2/3 anonim ***** válasza:
A majdnem fekete full fekete lesz ha ráfestesz bármi mással. Vagy ez a cél? Világosodni festéssel már nem fog. Ahhoz előbb le kell szívatni.
2014. aug. 6. 14:59
 3/3 A kérdező kommentje:
Festet szoke volt es a vilagos barna eredeti hajam sima boltban kaphato festekkel lett szoke.megprobalom egy honapig 2 naponta mosni hogy kopjon sokat napon lenni,es utana kezdeni vele valamit. Hulye otlet?
2014. aug. 7. 04:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!