Szerintetek a Dove vagy a Palmolive tusfürdők közül melyiknek van a legjobb illata?
Figyelt kérdés
nem a két márkát kéne megkülönböztetni, hanem a két márkán belül. :)2014. aug. 5. 20:48
1/4 anonim válasza:
én csak azt tudom, melyiknek van a legrosszabb.:D szerintem a dovenak a gránátalmás tusfürdője valami borzalmas. polcról megszagolva még kellemes, de ha használtam, nekem már túl tömény volt.
2/4 anonim válasza:
Én Palmolive-ból a Thermal Spa-t szeretem, abból a Mineral Message-t és a zöldet (nem jut eszembe a neve). A kedvencem az Ayurituel Tranquillity (?) volt, de lehet, hogy azt beszüntették, mert már egy ideje nem találkoztam vele. A többinek se rossz az illata. Dove tusfürdőt olyan régen használtam, hogy arról nem tudok nyilatkozni. Nem hagyott mély nyomokat bennem az illatok terén.
3/4 anonim válasza:
doveból csak a teás-uborkásat szeretem, a többi nekem fullasztó vagy kellemetlen vagy nagyon semmilyen. palmolive-ból a lila a kedvencem, de van még néhány jó illatuk, de úgy látszik, nem hagytak elég mély nyomot bennem azok se. A régi, ezer évvel ezelőtti zöld aromaterápiás még nagy kedvenc volt.
4/4 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!