Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Sarah Jessica Parker hogy...

Sarah Jessica Parker hogy ápolhatja a testét ahhoz, hogy ilyen sovány maradjon?

Figyelt kérdés

Én olyan alkatú vagyok, mint ő (nincs csípőm, széles a vállam, pici vagyok), csak nagy a mellem. Csak úgy tudtam olyan sovány lenni, mint ő, hogy egyszer nem ettem 2 hétig, mert a barátom elhagyott.

De normális életmóddal nem tudok így kinézni (ennem kell, hogy dolgozni tudjak). Szerintetek ez a nő konkrétan egész életén át végig éhezik? Vagy képes lemozogni a kaját?

Aki nem ismerné: [link]

2014. aug. 5. 19:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
82%
Sporttal, ez látszik is. Szálkás a teste, amit komoly diétával és rendszeres mozgással lehet elérni. Biztos közrejátszik a genetika is, de remélem azt senki nem gondolta komolyan, hogy vkinek genetikailag szálkás a teste, mert akkor falhoz megyek :D
2014. aug. 6. 10:12
 12/14 anonim ***** válasza:

De tulajdonképpen mit akarsz hallani?

Nekem igenis van ilyen csontsovàny ismerősöm (több is) , és nem vicc - normálisan sőt sokat is esznek ès egyszerűen nem fér a fejembe hova megy az a sok étel, akkora a gyomruk hogy két kézzel körbe érem (még ha túlzok is)! :))

2016. máj. 4. 14:28
 13/14 anonim válasza:
Nem értem mi ebben a sovány. Én is ilyen vagyok, talán még vékonyabb is és sokat eszek. Más a genetikánk.
2016. dec. 17. 20:48
 14/14 anonim ***** válasza:

Én régebben olvastam valahol (nem emlékszel hol), hogy speciális diétával és sporttal (nem izomépítő, szálkásító) tartja meg a vékonyságát.

Az hogy cigizik-e, vagy drogozik-e, nem tudom, nem lepne meg.

Genetikailag nagyon vékony, de ott Amerikában elég nagy az aránya az elhízottaknak, ott szinte mindentől meg lehet hízni, gondolom ezért ezért igyekszik SJP is megőrízni az alakját.

Éhezni ne akarjál, az a lehető legrosszabb.

Akkor már inkűbb szálkásító sport, és valami speckó étrend (dietetikushoz fordulnék helyedben).

2018. febr. 17. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!