Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ha egyik szőrtelenítési...

Ha egyik szőrtelenítési eljárást sem bírja a bőröm?

Figyelt kérdés

Gyanta, epilátor, borotva, mind szőrtüszőgyulladást okoznak bikinivonalon. Más területet kifejezetten szépen lehet gyantázni, a bikinivonalam viszont gyalázatos.

Próbáltam már a Betadine-t, teafaolajat, Neogranormont, Aloe verát, bőrradírokat, luffaszivacsot, az összes fertőtlenítő és sebgyógyítót, ami kapható.

Van esetleg bármi más ötletetek? Vagy valaki hasonló helyzetben? Bármilyen új praktikának örülnék!

Végleges nem jöhet szóba sajnos.

2014. aug. 5. 18:41
 1/4 anonim ***** válasza:
Esetleg házi készítésű cukorgyanta? Vagy próbálj ki valamilyen szőrtelenítő krémet.
2014. aug. 5. 19:22
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen a cukorpasztán gondolkodtam, ki is fogom próbálni, köszönöm !!!!!!!!
2014. aug. 5. 19:24
 3/4 anonim ***** válasza:
Cukorpaszta a legkíméletesebb, ha az sem válna be akkor szerintem mással van a baj. Pl hogy a bugyi kidörzsöli... nekem is általában ez a baj. Amúgy nekem a Sudocrem vált be a mindenféle sebre, gyulladásra.
2014. aug. 5. 21:14
 4/4 A kérdező kommentje:

Hát akkor ezt is megveszem.....:-)

Köszönöm neked is!

2014. aug. 5. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!