Hosszúhajú lányok! Hajmosás után ki szoktátok fésülni a hajatokat?
Figyelt kérdés
milyen fésüvel?nem roncsolja a hajszálakat?2014. aug. 4. 20:03
11/15 anonim válasza:
Ha lusta vagyok és este mosok hajat, akkor általában nem fésülöm ki, csak reggel, mikor már félig száraz. Ha reggel, vagy nappal mosom, akkor kifésülöm, mert úgy gyorsabban szárad. Tangle Teezer hajkefét használok, vizesen sem tépi a hajam.
13/15 anonim válasza:
Én először, rögtön a hajmosás után hajvégápolóval bekenem és nagyjából áttörlöm törülközővel és felcsatolom, hagyom egy kicsit magától száradni. A mellem alá ér, talán a könyökömig, nem tudom, de elég erős szálú és dús is, így sokára szárad meg és a páradús fürdőszobában akár egy órán át is száríthatnám és ahhoz nincs kedvem.:) Mikor már nem olyan vizes csak nedves akkor megszárítom majd utána fésülöm ki. Először ritkább fogú majd sűrűbb fogú fésűvel és fésülés könnyítőt sprayt is használok. Nekem nem gubancolódik össze, nem göndörödik be a szárításnál hanem mindig szétbomlik magától és egyenesre szárad meg. Néha nem fésülöm ki, akkor nekem is hullámos lesz.
14/15 anonim válasza:
Azt olvastam (ezer külföldi oldalon), hogy csak a "brush" vagyis a hajkefe roncsol, a "comb" a fésű az nem.
15/15 anonim válasza:
Igen, ki szoktam, óvatosan, nem tépve. Tangle teezerrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!