Fiúk! Mi a véleményetek arról ha egy lánynak nagyon élénk, feltűnő színűre van festve a haja?
Figyelt kérdés
Például kékre, zöldre, pirosra. Bejövős, vagy inkább taszíttiteket?2014. aug. 3. 22:51
1/5 anonim válasza:
Van akinek jól áll és azzal nincs bajom.
2/5 anonim válasza:
Még akár bejövős is lehet, de hosszú távon nem hiszem hogy tetszene, ha a barátnőmnek ilyen színű haja lenne. De csak képpel lehet jól eldönteni, mert ha valaki csúnya, és mégis ilyen színűre festi a haját, az nekem nagyon taszító tud lenni.
3/5 anonim válasza:
A kék, élénk sárga, zöld, pink, lila szerintem ízléstelen. Mondjuk ha egy mélyen Punk szellemű lány vagy, akkor megértem, de így sem tetszik. A piros kevésbé rikító árnyalatai viszont jól állhatnak. Személy szerint azt mondom, inkább ne fesse semmilyenre, de ha festi, akkor ne rugaszkodjon el túl a hajszínétől. Persze ízlések és pofonok.
5/5 anonim válasza:
Ha illik hozzá és különlegesebb stílusa is van, akkor jó. De az ilyen hétköznapi egyszerű lányok nem tetszenek színes hajjal... nem illik hozzájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!