FONTOS! Egy fodrász tanulónak mennyibe kerül a gyakorlati helye?
Figyelt kérdés
Fodrásznak akarok tovább tanulni és fogalmam sincs, hogy a gyakorlati helyen mennyit kell füzetni. Tudom ez függ sok mindentöl , de letudnátok irni, hogy falun egy kisebb üzletben és egy városi nagyobb üzletben milyen árak vannak? És hogy csak mester fodrász vehet fel gyakornokot? köszi2010. jan. 11. 21:30
11/12 anonim válasza:
Hát igen elég pénzéhesek a fodrászok.Elvileg minden tanulónak kéne kapnia havonta kb 15.000ft -ot csak ezt nem adják oda a tanulónak.Sőt a fodrásznak megy havonta kb 46-47 ezer ft mert vett fel tanulót.Azon kívül még amit kér vagy 150ezer..... eléggé szemetek..
12/12 Lilith1994 válasza:
nekem azt mondta az a fodrasz akihez mennek hogy 50 egy honap. szamolgattam hogy ket evre az mennyi lenne. lassan jobban megeri a egyetem elso eve mint a szakma (elso ev utan ha jol tanulasz lehetsz osztondijjas de fodrasznal csak fizetsz es fizetsz folyamatosan es kerseses hogy viasza jon e a penz mert rengeteg fodrasz van).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!