Miért lettem vörös? Hogy tüntethetem el?
Figyelt kérdés
Fekete voltam, ezen koptattam c-vitaminos pakolásokkal, amitől világosodott, de vöröses lett. Erre a sötét vörösesbarnára sötétbarnát festettem, ami 3 hét után picit vöröses fényű lett. A 4. hét elteltével újrafestettem ugyanazzal a természetes sötétbarnával, de most már eleve vörös fényű, nem csak mikor már megkopott kicsit. Mit tehetek?2014. aug. 1. 20:14
1/4 anonim válasza:
Én is 1-2 hete csináltam meg ezt a pakolást, és pár napja én is bevörösödtem. Néhányszor még újra kell festened a sötétbarnával, mire eltűnik teljesen a vöröses fény.
2/4 A kérdező kommentje:
Én is így gondoltam, csak a második festésnél még vörösebb lettem :/
2014. aug. 1. 20:48
3/4 anonim válasza:
Mivel a barna árnyalat kopik ki elsőre ezért vöröses lettél. Aztán mivel erre nem a megfelelő árnyalatot használtad ezért vörös is maradtál. A vörös ellentéte a kék ugye, tehát kéket tartalmazó festék kell, ami a hamvas. Fodrászkellékesből mindez... mivel a drogériásban nem tudhatod milyen árnyalat van valójában.
4/4 A kérdező kommentje:
Fodrászkellékes 2-es BES festéket használtam. Ilyen sötétben nincs hamvas árnyalat.
2014. aug. 1. 23:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!