Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Melyik jobb? Gyűrűzés, ragaszt...

Melyik jobb? Gyűrűzés, ragasztás, varrás? Mekkora hajhosszúságtól lehet rakatni és kb mennyibe kerül?

Figyelt kérdés
EÜ okok miatt le kellett vágatnom a hosszú hajamat, most szeretnék rakatni európai hajból pótlást. Most kb 10-15cm a hajam. Nem akarok túlzásba esni, max 10cm-rel szeretnék hoszabbat mint a mostani.
2010. jan. 11. 15:12
 1/6 A kérdező kommentje:
Még annyi érdekelne hogy Veszprém környékén tudnátok-e valakit ajánlani aki jól dolgozik, esetleg még Fehérvár jöhet szóba. Köszönöm előre is a segítséget.
2010. jan. 11. 15:13
 2/6 anonim ***** válasza:
A tesómnak 40cm hajat raktak fel kb 3hónapja nagyon volt szőke pont mint a hajszíne de ahogy kezdett nőni a haja a gyűrűk és lenöttek alul mintha rasztás lenne nem szép és a gyűrűk is elég fltűnőek 38000be került és fésü is kapott...én nem ajánlom várd meg még megnő sokkal szebb az eredeti
2010. jan. 13. 11:26
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ :o)

Mint írtam eü ok áll a háttérben, foltokban hiányzik a hajam(nem olyan vészes), de a doki szerint valamelyikkel meg lehet oldani, ezért voltam kíváncsi.

2010. jan. 13. 12:14
 4/6 anonim ***** válasza:

szia:)

én a ragasztásosról tudok véleményt mondani:)szerintem ez nagyon jó:)tincsenként rakják fel a hajra, egy ragasztópisztoly féleséggel:)az első pár nap kicsit nyomja a fejet, de utána kicsit megpuhul:)4-5 hónapot simán kibír, ez ugye a hajnövekedéstől függ:)azt nem tudom biztosan, de szerintem lehet 10-15 cm hosszú hajra:)ez a módszer kb.80-90 ezerbe kerül, festéssel, összevágással együtt, persze ez változó lehet fodrászatonként:)

a gyűrűzésről nem sokat tudok...a varrásról annyit, hogy nem a legjobb módszer, kényelmetlen és ha jól olvastam, havonta kell visszarakatni:)

remélem segítettem:)

2010. jan. 13. 12:58
 5/6 anonim ***** válasza:

még annyit írnék, hogy arra mindenképpen figyelj oda, hogy tényleg jó minőségű hajat rakjanak fel, megbízható embernél csináltasd és azért kérdezz rá, hogy a ragasztó a te esetedben nem káros-e(csak mert nem tudom milyen eü.problémád van/volt)

:)

2010. jan. 13. 13:01
 6/6 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a segítséget.

Persze, odafigyelek a jó minőségű hajra, és azért a fodrászt is megkérdezem mit lehet és mit nem... Mégegyszer köszönöm szépen.

2010. jan. 13. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!