Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A festett szőke hajamat...

A festett szőke hajamat szerintetek visszatudom festeni barnára?

Figyelt kérdés

Sikerült végre nagyon szép szőke hajszínt elérnem, de be kell látnom, hogy a barna szín sokkal jobban áll.Újból barna szeretnék lenni, féléve van szőke hajam. talán ha valami nagyon sötét barnát választok,hátha befogná.

Szerintetek mennyire fogja roncsolni a hajamat?

2014. júl. 29. 19:54
 1/8 anonim ***** válasza:
szerintem nem érdemes egyből befesteni barnára. előbb egy köztes színt keress amivel 1-2 alkalommal befested és csak utána olyannal amilyet szeretnél. ha egyből befested nagyon sötét színre akkor csúnyán le fogja dobni a színt.
2014. júl. 29. 19:58
 2/8 anonim ***** válasza:
Először is vissza kell pigmentálni a hajad, utána lehet festeni.
2014. júl. 29. 21:10
 3/8 A kérdező kommentje:
sajnos fogalmam sincs mi az a visszapigmentálás :S
2014. júl. 29. 21:29
 4/8 anonim ***** válasza:
tegyük fel, hogy 8-9-es mélységű szőke vagy, de szeretnél egy 3-as barnát. kell keresni egy szimpatikus köztes színt színt, pl 5-est. az megfogja valamennyire a szőke színt és a következő hajfestésnél már a sötétebb szín se fog úgy kopni.
2014. júl. 30. 08:56
 5/8 Fodrász Krisztina ***** válasza:
Semmiképp ne magadnak csináld mert ilyen esetekkel lehet sokszor találkozni hogy dobozos festékkel befestik a szőke haját az ember barnára és bezöldül!!! Szőke a hajad így hiányoznak belőle bizonyos pigmentek,kevés feomelanin van benne. Be lehet festeni barnára rögtön és be is fogja,csak ha nem szeretnél zöld hajat akkor ne magadnak csináld. Viszont mivel egy világosra lenne festve egy sötét szín így fog fakulni folyamatosan kb. 3-szor kell befesteni ahhoz hogy ne fakuljon ki többé a színe. Remélem tudtam segíteni :)
2014. júl. 31. 11:28
 6/8 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen!:)

és mennyi időnek kell eltelnie két hajfestés között? :) egy hét vagy több?

2014. júl. 31. 19:41
 7/8 Fodrász Krisztina ***** válasza:
Ha tőlem kérdezed akkor fesd be amikor úgy érzed, utána meg úgyis látod ha már nem szép,ha lenőtt illetve kikopott szerintem 1hónapig nem fog annyira kopni (bár ez festéktől és hajtól függ)
2014. aug. 1. 07:18
 8/8 A kérdező kommentje:

értem:)

egy hónapja befestettem egy sötétebb árnyalatra a hajamat, de szerintem egy hónap se telt el,mikor teljesen "ledobta" magáról ,és szinte ugyanolyan világos maradt

2014. aug. 1. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!