Mi a különbség? Múlt héten vettem meg a második linken láthatót! De az elsőt akartam! Mi a különbség a kettő között?
2014. júl. 28. 01:56
1/20 anonim válasza:
Leírnád légyszi a két festék nevét, számát, mert nekem mindkét link ugyanazt dobta ki. Lehet, csak én vagyok a béna, vagy a telefonom hülyült be már megint, de így nem tudok sajnos segíteni.
2/20 anonim válasza:
Az nem lehet, hogy csak változott a "dizájn"? Nem tudom, én nem látok semmi különöset...
3/20 anonim válasza:
4/20 anonim válasza:
Szerintem is a dizájn változhatott, vagy hozzáadtak valami ápoló összetevőt, vagy ilyesmi. Ugyanazt az eredményt fogod kapni vele, nyugi.
5/20 A kérdező kommentje:
Bocsi :D csak még nem festettem. Ùgyhogy érthető az,hogy egy kicsit megijedtem mi van... ,:) de köszönöm mindenkinek :):)
2014. júl. 28. 05:29
6/20 anonim válasza:
909 mindkettő, szóval semmi különbség. Habár nem egy jó minőségű festék, miért nem veszel valami jobbat inkább? Ilyen szín mindegyikből van.
7/20 A kérdező kommentje:
Mi a jobb minőség? Pl?? Mit ajánlassz??
2014. júl. 28. 14:31
8/20 anonim válasza:
Jobb minőségű hajfestékeket a fodrászkellékesnél lehet beszerezni, például az Alfaparfot nagyon dicsérik, meg a Marijerlt is. Persze ott is lehet olyat kapni, mint a DM-ben, de azokat ne is nézd.
Amúgy ha még nem volt festve a hajad, miért nem egy 3 mosásig tartó feketét kensz előbb a hajadra? Mi van, ha nem fog tetszeni? Nézted már, hogy nézel ki fekete hajjal?
9/20 A kérdező kommentje:
jól állna és nem vagyok híve annak,hogy mindig váltogatnám a hajszínt... Megvagyok egy hajszínnel,nem unok rá még. Évek óta ezt akarom! :)
2014. júl. 28. 17:12
10/20 anonim válasza:
Jól van, Te tudod. De az, hogy jól áll-e és hogy jó érzés-e viselni, két külön dolog. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!