Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » 20 éves lányak milyen jó...

20 éves lányak milyen jó ránctalanítós szemkörnyékápolót ajánlanál?

Figyelt kérdés
A szemem alatt hosszanti irányban vékony ráncocskák kezdenek kialakulni,nevetésnél pedig méginkább előbújnak a mélyebb szarkalábakkal együtt.
2014. júl. 27. 19:12
 1/5 amira21 ***** válasza:
65%

Nekem is a szemem alatt vékony ráncocskák vannak én ezt használom minden reggel és este:

[link]

nekem segített

De ha nem segít,

elvileg mindig eggyel idősebb korosztálynak való krémet kell használni....szóval még ezeket a termékeket tudom ajánlani

[link]

2014. júl. 27. 19:41
 2/5 anonim ***** válasza:
50%
és semmilyen maszlagot nem ajánlok, hidd el a szemránckrémek feleslegesek. HElyette vegyél finomítatlna argán olajat! Ez biztos 100%-os és hatásosabb mint a bolti vackok. AZ avon az egyik legrosszabb márka, olyan hulladék anyagok vannak azokban a termékekben hogy én biztos nem kenném magamra.
2014. júl. 27. 19:58
 3/5 anonim ***** válasza:
44%
Egyetértek a 2.-kal, az Avon csak a tudatlan nők (és férfiak) miatt tud még egyáltalán létezni.
2014. júl. 27. 20:25
 4/5 anonim ***** válasza:
50%

Én is egyet értek a 2.-kal. Az argánolaj jó, a shea vaj jó vagy ha veszel E vitamin kapszulát, kiszúrod és a benne lévő olajat belekevered a krémedbe, az is jó.

De az Avon-nak minden terméke szemét (az is, amire az van írva, hogy "natural", mert rohadtul nem természetes egyik sem).

2014. júl. 27. 20:52
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2014. júl. 27. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!