A szőkitőpor nagyon roncsolja a hajat?
Elmentem fodrászhoz egy vagyont hagytam ott, mert világosítani akartam a hajamon. Azt mondtam nem érdekel mennyit szívat le csak egészséges maradjon. Ez volt 2013 december.
Első hajfestés 1 hónapja volt azóta pihentetni kellett...
A fodrászom szerint kb vállamig le kéne vágni a derekamig érő hajam.
Nekem nem a fodrász tette tönkre, hanem vékony szálú a hajam és nem bírta... Gondold át rendesen 100%...
Kérdésed alapján nem értesz hozzá, ne csináld magadnak mert letörik az egész hajad ha nem sikerül a dolog...
Persze mondom én úgy hogy magamnak szőkítettem mindig is... én vöröses feketésről kezdtem leszívatni, szőkítőpor + 12% oxival, elsőre foltos vöröses sárgás ronda lett csak és full kiszáradt, szalma tapintású, kb 20 cm töredezett le a végéből. Később már gyengébb oxival csináltam, így is száraz a hajam, de extra ápolás mellett elviselhető. Mindenesetre azt mondom menj fodrászhoz.
Ilyen hosszú hajat csak szépen lassan lehet világosítani. Én tuti, hogy melírozással csinálnám (eddig bevált ez a módszer). És természetesen nem a legerősebb oxidálóval, hanem gyengével, és olyan szőkítőporral, ami pl. 9 tónusnyit képes felvilágosítani. Utána természetesen színezés, hogy szép legyen a színe.
Még egy fodrász sem állna neki a saját hajának, ha ilyen hosszú, hiszen hátul is nagyon precízen és a lehető leggyorsabban kell dolgozni, és folyamatosan figyelni kell az eredményt. Nagyon könnyen lehet foltos a haj, amit helyrehozni igen nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!