Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Rózsaszin haj suliba? 14/L

Rózsaszin haj suliba? 14/L

Figyelt kérdés
Rózsaszin hajat szeretnék de 1 hónap és kezdödik a suli. Most megyek 8. osztályba. Most barna szöke ombre hajam van és ezért is szolt nekem az osztályfönōköm hogy majd vágassam ki. Nem vágattam ki, utána töbször nem is szolt. Vagy ebben az egy honapban lessz rozsaszin a hajam de akkor utána vissza kell festetnem barnára, befogja szerintetek? És ha szines hajjal megyek suliba mit tehetnek a tamárok? Max beirást kaphatok vagy azt se? Mert anyám megengedi a rozsaszin hajat de nem tudom hogy el-e merjek igy suliba menni.
2014. júl. 26. 17:36
 1/7 anonim válasza:
Szerintem inkabb varj egy kicsit a hajfestessel. Vagy majd jovo nyaron suli utan azonnal szinezovel. aztan kikopik. 16/L
2014. júl. 26. 17:37
 2/7 anonim ***** válasza:
61%

A hajszínező kikopik 1 hónap alatt simán.

Suliba normálisan nézz ki mert a jegyeidet is leronthatják miatta, ha szabályos, ha nem... megtehetik. Nekem kék hajam volt. Megbuktattak miatta.

2014. júl. 26. 17:46
 3/7 anonim ***** válasza:

Én először melírral kezdtem(szőke), aztán bele rózsaszínes tincseket hetedikben, nyolcadikban már szőke volt az egész, most meek 9-be és barna és rengeteget bas ztattak miatta az osztálytársaim(mert ugye féltékenyek, mert ő nem kurv a, de ha tehetné megcsináltatná, de azér a melle ki van pakolva ami nincs).

Sztem ne csináld, ha jót akarsz magadnak, am én most intenzív vörösre festeném :D

2014. júl. 26. 18:50
 4/7 anonim ***** válasza:
72%
2-es! Te nem azért buktal meg mert a kék volt a hajad hanem azért mert hülye voltál; )
2014. júl. 26. 19:01
 5/7 anonim ***** válasza:
Igaza van, mert akinek kék a haja, azt többet baxtatják.
2014. júl. 26. 19:36
 6/7 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy nagyon szeretnéd (nekem is volt pár évig színes hajam), de ahogy azt írták rengetegen ítélkeznek majd feletted és a szüleid felett! Ne akarj saját magad ellensége lenni! Ha nagyon szeretnéd még erre a hónapra színezd, de suliba semmiképp!
2014. júl. 26. 19:48
 7/7 anonim ***** válasza:

Szerintem, ha nagyon szeretnél rózsaszín hajat, csak pár tincset festess be.

pl így : [link]

Esetleg festesd be úgy, hogy egy nagyobb részt leválasztasz oldalról , elcsatolod/felkötöd, és ami hajad oldalt maradt azt festeted be, és ha ráengeded azt a részt, amit elgumiztál, akkor az annyira nem feltűnő.

Elég hülyén magyaráztam, de remélem érted. Nekem is volt színes hajam, amikor punk korszakomat éltem, nem különböztettek meg a többi osztálytársamtól, és a jegyeim se romlottak.

2014. júl. 27. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!