Rózsaszin haj suliba? 14/L
A hajszínező kikopik 1 hónap alatt simán.
Suliba normálisan nézz ki mert a jegyeidet is leronthatják miatta, ha szabályos, ha nem... megtehetik. Nekem kék hajam volt. Megbuktattak miatta.
Én először melírral kezdtem(szőke), aztán bele rózsaszínes tincseket hetedikben, nyolcadikban már szőke volt az egész, most meek 9-be és barna és rengeteget bas ztattak miatta az osztálytársaim(mert ugye féltékenyek, mert ő nem kurv a, de ha tehetné megcsináltatná, de azér a melle ki van pakolva ami nincs).
Sztem ne csináld, ha jót akarsz magadnak, am én most intenzív vörösre festeném :D
Szerintem, ha nagyon szeretnél rózsaszín hajat, csak pár tincset festess be.
pl így : [link]
Esetleg festesd be úgy, hogy egy nagyobb részt leválasztasz oldalról , elcsatolod/felkötöd, és ami hajad oldalt maradt azt festeted be, és ha ráengeded azt a részt, amit elgumiztál, akkor az annyira nem feltűnő.
Elég hülyén magyaráztam, de remélem érted. Nekem is volt színes hajam, amikor punk korszakomat éltem, nem különböztettek meg a többi osztálytársamtól, és a jegyeim se romlottak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!