Lányok! Egy fekete hajat miért kell feketére befesteni?
Figyelt kérdés
Természetesen bármilyen más szín is lehet itt pl barnát barnára festeni.
Szóval ennek mi értelme van?
2014. júl. 26. 16:11
2/7 anonim válasza:
ja és mi értelme annak hogy ki szedik a szemöldökét hogy kifesthesse a hejét :-o :-o :-D
vagy ez női logika :-P :-D
3/7 anonim válasza:
Vannak árnyalatbeli különbségek. Intenzívebbé teheti a színt a festék, plusz fényesebb (ez nem minden esetben)
4/7 anonim válasza:
Fekete lehet szürkés, lilás, kékes, vöröses.
Barna lehet világos, sötét, közép, vöröses, hamvas, arany árnyalatú... nem egyféle létezik a színekből.
5/7 anonim válasza:
Én is barnára festem a barna hajam, ugyanis 22 évesen már őszülök, nem kicsit.
7/7 anonim válasza:
Én is festettem már barnára a barna hajam, ugyanis nekem szürkés beütésű (ez alatt azt kell érteni, hogy nagyon unalmas, kopottas színe van). Ha egy ilyen hajra rámész egy szép barna festékkel, határozottan más lesz a megjelenés, fényesebb lesz a haj. Szóval aki őszül, vagy csúnya színű a haja, vagy vágyik valami változatosságra, de nem akar drasztikusat, akkor az festékhez nyúl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!