Tangle teezer-ről vélemény? Tényleg olyan jó, mint ahogy mondják?
Figyelt kérdés
2014. júl. 24. 10:25
1/5 anonim válasza:
Nekem is van, sima hajkefe, semmi extra.
2/5 anonim válasza:
Attól függ, milyen a hajad. Egy átlagos, nem túl könnyen kócolódó hajnál, főleg ha nem is olyan hosszú, akkor nem fogsz elájulni tőle.
Én mióta megvettem az elsőt, azóta nem használok mást. Imádom, nagyon gyorsan kibontom vele a hajam, vizes hajon is tökéletes. Nagyon megéri az árát. A Salon Elite és a Compact Styler kiváló, de az Aqua Splash nekem nem vált be, tépi a hajam.
3/5 A kérdező kommentje:
Hosszú, vastagszálú hajam van es elég sokat szenvedek vele főleg, ha vizesen fesulom:/ aztan olvastam hogy ez kíméletes a hajhoz es szinte mindenhol csak jót írtak róla:) kipróbálnám szívesen csak nem tudom megéri-e az árát:/
2014. júl. 24. 21:49
4/5 anonim válasza:
Bár nekem Original van, de szerintem ez is annyira jó, hogy mást nem is használok. Nem tépi a hajam és még a fejbőrömnek is kifejezetten jó érzés. Csak ajánlani tudom így megkésve is mindenkinek:)
5/5 anonim válasza:
Szia.Nekem még csak egy napja van meg,de nálam elnyerte a "csodafésű" címet.Nagyon jó,nem húzza a hajat,pont beleillik a kézbe:)És miután kifésülöd vele a hajad,pihe-puha lesz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!