Fodrászatban mennyiért festenek hajat?
Még sose voltam fodrásznál festetni. Hátközépig érő, dús, göndör hajam van, mivel világosabb, élénkebb színt szeretnék, egy picit le is kell szívni a színét. Amikor a táblán az van, hogy festés 9000, abban benne van a festék ára is?
Mennyire éri meg fodrászatban fellelhető festékkel festeni? Vöröset szeretnék, de fogalmam sincs, mit használnak a fodrászok, milyen márkát, termékcsaládot stb.
Az örs vezér téri Árkád fodrászatára gondoltam, voltam már ott háromszor vágatni, és egyszer se jöttem ki sírva, ami nálam nagy szó. De fogalmam sincs, a festéssel hogy állnak.
Felénk kb 3000 ft a festés, festékkel együtt (vidéken). A fodrászok professzionális hajfestékeket használnak, azok a legjobbak, szóval bízd rájuk mit használnak.
Ha le is kell szívatni a hajad akkor az szerintem még plusz párezer lesz + szárítás + egyebek.
Ezért csinálom én magamnak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!