Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Kiszőkítsem a kezemen a szőrt?

Kiszőkítsem a kezemen a szőrt?

Figyelt kérdés

elég szörös mivel sötét barna hajam van:S többen azt mondják nem feltűnő de engem mégis zavar:S

ha kiszőkitem,akkor azt mivel tegyem?

15/L

2010. jan. 9. 19:08
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
DM-ben lehet kapni ilyen szőkítőport, nem is olyan drága, nem tudom pontosan mi a neve, de ilyen zöld dobozban van, biztos megtalálod. De szerintem, ha nem feltűnő akkor nem is kell szőkíteni, de ahogy érzed.
2010. jan. 9. 19:20
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Érdemes, mert szebb lesz és jobban fogod érezni magad tőle.

Keress a fodrászkellékes boltban szőkítőport és hidrogénperoxidot. Vegyél ott egy széles, lapos ecsetet is.

Otthon kend be a karodat valamilyen zsíros krémmel, mert a szőkítő a bőrödet kimarhatja. Ha ez megvan, akkor egy kis tálban a szőkítőt keverd össze a hidrogénnel / a boltban kérdezd meg a termék arányait / és az ecsettel kend fel szőrnövéssel ellentétes irányba, vagyis visszafele a karodon. Csak kicsit szabad csípnie. 10 perc múlva nézd meg, elég világos-e, - az idő a szőkítő egyveleg töménységétől függ. Elég maszatolós munka, ezért fürdőszobában végezd. Folyó vízzel mosd le végül. Ha még sötét maradna néhol, ismételd meg azon a területen. Ha szárazra törölted, krémezd be nyugtatóval. Az új szőr lenövéséig szép marad, kb. 4-6 hétig.

Ha már ügyesen csinálod, úgy belejössz, hogy hipp-hopp készen leszel vele. Sok sikert !

2010. jan. 9. 19:33
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én is szőkítettem régen, de végülis attól ugyanúgy szőrös vagyok, csak messziről nem láttszik. Azóta epilálok, csak az első alkalom fáj, és pár hónap múlva már elég kéthetente csinálni. És a bőrödet sem teszi tönkre
2010. jan. 9. 19:40
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Csak akkor szőkítsd ha fehér a bőröd mert barnábbaknak elég furán néz ki mikor világít a szőr a kezükön, fehér bőrnél nem feltűnő annyira. Merthogy a szőkítéstől olyan lesz, fényben "világít". Inkább gyantázd ha nagyon zavar.
2010. jan. 9. 19:59
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:)
2010. jan. 10. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!