Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogy vegyem rá a fodrászomat,...

Hogy vegyem rá a fodrászomat, hogy felkenje azokat a színezőket (extrém színek) is, amiket viszek? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Szőke lesz a hajam,arra nyilván nem viszel festéket,van neki sok.Utána viszont szeretnék bele pár ombrés melír kékből,türkiből,lilából és rózsaszínből.Neki alapból nincs is türkiz és rózsaszín,én meg tudtam rendelni egy oldalról.Az sem lenne jó,ha csak a kettőt kenné fel,ami neki nincs,mert egyforma tartósságú melírokat szeretnék.Mit mondjak neki,hogy kivètelesen megcsinálja ezekkel?

Járt már valaki hasonlóan?

2014. júl. 22. 11:26
 1/3 A kérdező kommentje:
*viszek
2014. júl. 22. 11:27
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Csak kérdezd meg. El fogja vállalni, ha nem akarja, hogy másik fodrászhoz menj.

Anyám őszül, ezért havonta festi, de fél hogyha olcsó festékkel festenék be, attól elkezdene hullani a haja, ezért megveszi a boltban a jól bevált típust és viszi magával a fodrászhoz. Ha ő meg tudta beszélni velük, akkor te is meg tudod. Amúgy nekem is hullott már hajam a fodrász festése után, tehát én támogatom anyámat ebben. Szerintem jól csinálja.

2014. júl. 22. 12:09
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszi a válszt!

Az a baj,hogy évek óta járok hozzá,szóval nem hiszem,hogy azt gondolja,hogy emiatt otthagyom.Ráadásul nem szorul arra,hogy menjek,nagyon sok vendége van.Azért megpróbálom,hátha igent mond...

2014. júl. 22. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!