A fekete hajszín tényleg kiemeli a bőrhibákat?
Figyelt kérdés
2014. júl. 22. 09:54
3/5 A kérdező kommentje:
Köazönöm a válaszokat! (Nem én pontoztam le.) És amúgy ez egyenesen arányos a szín sötétségével? Tehát minél sötétebb, annál inkább sápaszt/öregít, vagy a sötétbarnára ez már nem igaz? Mert a sötétbarna nem csak világosabb a feketénél, hanem eleve más szín. Kicsit kacifántosan fogalmaztam, de megpróbálom egyszerűbben feltenni a kérdést :), szóval a fekete az kb annyival keményít az arcvonásokon a sötétbarnához képest, mint amennyire a sötétbarna keményít a középbarnához képest? Vagy nincs ilyen arányosság, és minden szín mást és mást hozhat ki az arcból? Tetszik a sötétbarna szín is, és az természetesebb is, de nem szeretném, hogy a pattik és egyéb hibák emiatt jobban látszódjanak.
2014. júl. 22. 18:19
4/5 anonim válasza:
ez hülyeség :D nekem 3 évig volt fekete hajam és semmivel se látszódott jobban pl egy pattanás :DD és nem öregít és nem sápaszt csak azokat akik hófehérek én is fehér vagyok de normális keretek között és mindenki szerint nagyon jól állt jobb mint a világosbarna.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi! Örülök, hogy van pozitív vélemény is! :) Nekem is fehér a bőröm, de szerintem még a fehér bőr árnyalata is bejátszhat, hogy pl sárgás, vagy szürkés, vagy rózsaszínes árnyalatú fehér.
2014. júl. 22. 19:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!