Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyhogy hajfesték nem világos...

Hogyhogy hajfesték nem világosít hajfestéket?

Figyelt kérdés

Akkor minek van hozzá oxi? Tényleg nem ér semmit?

Ha valaki sötétbarnára festett hajra extra szőkét ken, nem fog történni semmi?

2014. júl. 22. 04:14
 1/5 anonim ***** válasza:

Hát ha egy 12%-os oxival kened a hajadra az extra szőkét, akkor szerintem egy olyan közép barna, vagy világosbarna lesz.

Ha a sötétbarnát tényleg szőkére akarod, akkor le kell szivatni először szőkítő porral, de attól sárga lesz, aztán lehet festeni festékkel platina szőkére, vagy extra szőkére, hogy tényleg olyan színe legyen, mint a festék.

2014. júl. 22. 04:46
 2/5 Fodrász Krisztina ***** válasza:
Kedves Kérdező! Festék egyáltalán nem világosít festéket, még akkor sem ha 12%-os oxival raksz fel szőkét akkor sem!!!! Festett hajat csak úgy lehet világosítani ha leblancheoljuk, hiszen el kell oxidálni a mesterséges pigmenteket a hajból!
2014. júl. 22. 06:50
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem világosít, max foltokban lesz ronda vöröses fénye... ami nem épp szép... próbáltam már sajnos.
2014. júl. 22. 11:00
 4/5 A kérdező kommentje:

És ha kicsit szívtok a hajamon, és nem lesz egyenletes, akkor már a festés se lesz egyenletes, és mindig foltos lesz a hajam? :(

Nem szőkét akarok, csak kérdeztem. De valami világosabb, fahéjszerűt szeretnék.

2014. júl. 22. 13:03
 5/5 Fodrász Krisztina ***** válasza:
Ha kicsit szivatsz rajta és megfelelő szín van kiválasztva és persze egyenletesen felkenve akkor nem lesz foltos egyáltalán :) de ezt a folyamatot bízd szakemberre inkább mert az otthoni dolgokból sosem sül ki semmi jó :/
2014. júl. 24. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!