Szerintetek nekem milyen alakú a fejem? (lent)
Tudom furán hangzik a kérdés így elsőre, de hamarosan el szeretnék menni a fodrászhoz és arra gondoltam, hogy most már jó lenne végre megtalálni a tökéletes fazont. Eddig úgy voltam vele, hogy amit a fodrász ajánl, azt elfogadom...A hajamat vasalom, mert eredetileg hullámos, van ahol göndör, de kezelhetetlen. Sajnos sokkal jobban is áll nekem az egyenes haj, ami kicsit idegesít, mert már belefáradtam az évek óta tartó hajvasalásba...
Na de lényeg a lényeg, gondoltam most "bátrabb leszek" és habár már évek óta egy félhosszú, lépcsőzetes, tépett fazont hordok félhosszú frufruval, most változtatok rajta és kipróbálok egy teljesen újat. Ehhez néztem pár oldalt és abban kérném a segítségeteket, hogy el tudjam dönteni, milyen alakú a fejem...
Ha belenézek a tükörbe egyértelműen látom, hogy hosszúkásabb a fejem, de ugyanakkor a "gyémánt" leírás is illik rám...Áll keskenyebb, mint a homlok, arccsont szélesebb az állnál és hosszúkás az arccsonttól az állcsúcsig...
Tanácstalan vagyok, hogy milyen frizura állna jól. Azt még tudni kell, hogy az orrom nem ilyen kis "pisze" hanem nagyobb, így szerintem a telibe elől frufru nálam kilőve...
Köszönöm előre is!
18/L :-)
kép: [link]
ui: tudom fura,de azt akartam hogy csak a fejformán legyen a hangsúly
Azt nem fogom végig olvasni..
Lufi alakú *-*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!