Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek nekem milyen...

Szerintetek nekem milyen alakú a fejem? (lent)

Figyelt kérdés

Tudom furán hangzik a kérdés így elsőre, de hamarosan el szeretnék menni a fodrászhoz és arra gondoltam, hogy most már jó lenne végre megtalálni a tökéletes fazont. Eddig úgy voltam vele, hogy amit a fodrász ajánl, azt elfogadom...A hajamat vasalom, mert eredetileg hullámos, van ahol göndör, de kezelhetetlen. Sajnos sokkal jobban is áll nekem az egyenes haj, ami kicsit idegesít, mert már belefáradtam az évek óta tartó hajvasalásba...

Na de lényeg a lényeg, gondoltam most "bátrabb leszek" és habár már évek óta egy félhosszú, lépcsőzetes, tépett fazont hordok félhosszú frufruval, most változtatok rajta és kipróbálok egy teljesen újat. Ehhez néztem pár oldalt és abban kérném a segítségeteket, hogy el tudjam dönteni, milyen alakú a fejem...

Ha belenézek a tükörbe egyértelműen látom, hogy hosszúkásabb a fejem, de ugyanakkor a "gyémánt" leírás is illik rám...Áll keskenyebb, mint a homlok, arccsont szélesebb az állnál és hosszúkás az arccsonttól az állcsúcsig...

Tanácstalan vagyok, hogy milyen frizura állna jól. Azt még tudni kell, hogy az orrom nem ilyen kis "pisze" hanem nagyobb, így szerintem a telibe elől frufru nálam kilőve...

Köszönöm előre is!

18/L :-)

kép: [link]

ui: tudom fura,de azt akartam hogy csak a fejformán legyen a hangsúly

2014. júl. 21. 13:35
1 2 3
 1/21 anonim válasza:

Azt nem fogom végig olvasni..

Lufi alakú *-*

2014. júl. 21. 13:37
 2/21 anonim ***** válasza:
2014. júl. 21. 13:38
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Egy néger péló van az arcodon.
 4/21 A kérdező kommentje:
Ja és még annyit, hogy most olyan középbarna hajam van (nem kimondott sötét, de nem is az a világos)...talán gesztenyebarnának mondanám. Mikor megyek a fodrászhoz, szeretném világosabb barnával befestetni alul, mert már rég óta tetszik az ombre haj. :-)
 5/21 anonim válasza:
a kitakarás miatt pont mint egy spártai katonáé :D
 6/21 anonim válasza:
Tojas, de a homlokodon is kezdenek kissebb tojasok noni. Eszek amugy.
2014. júl. 21. 13:39
 7/21 anonim ***** válasza:
Sikoly álarc alakú.
2014. júl. 21. 13:41
 8/21 anonim ***** válasza:
Mint akármelyik másik kirakati babának. Amikor a hiányzo részekre kerül valami akkor talán az is látszik, hogy F/L vagy?
2014. júl. 21. 13:43
 9/21 anonim válasza:
Hát sajnos nem vagyok fodrász így nem tudom megmondani...de talán a kleopátra haj, vagy esetleg egy kicsit hosszabb haj frufruval :D de sajnos nem vagyok jó ebben...de talán simsben csináld meg a fejed és akkor ott megnézegetheted. Lehet hülye ötlet, de ha nem is válik be akkor legalább szórakoztató :D
2014. júl. 21. 13:45
 10/21 anonim ***** válasza:
ovális
2014. júl. 21. 13:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!