Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mióta beléptem a "tinédzser...

Mióta beléptem a "tinédzser korba" nagyon hamar bezsírosodik a hajam. Mit tudnék ez ellen tenni?

Figyelt kérdés

azt mondták majd ídővel csillapodik de nem

valami kúra vagy sampon/balzsam ami nektek erre bevált.

2014. júl. 21. 00:45
 1/6 anonim ***** válasza:

Hány naponta mosod?

Utána kensz, fújsz rá valamit?

Próbáld meg ne fogdosni napközben.

Heti 2 nél többször ne mosd meg.

Max ha nagyon csumpi fogd fel lófarokba.

Lehet kapni száraz sampont is, az felszívja a zsírt a hajtövekről és a fejbőrről.

Egy napot ki lehet vele tolni a következő hajmosásig.

2014. júl. 21. 01:12
 2/6 A kérdező kommentje:
1 hetente és semmit nem kenek rá
2014. júl. 21. 22:09
 3/6 anonim ***** válasza:

bakker nekem 2 nap alatt bezsírosodik :D

mossál hajat 1-2 naponta és lehetőleg Fructissal, abból van zsíros hajra való és jó az illata is...

2014. júl. 21. 22:10
 4/6 Smel válasza:

Szia.

Nekem is ez volt a problémám a te korodban. Voltam bőrgyógyásznál, meg mindenféle góckutatáson, de minden leletem negatív lett. Azóta hajgyógyászhoz járok, és még akkoriban teljesen helyrehozták. Nézd meg a honlapjukat. TriHair. Nagyon kedvesek és körültekintőek. Előbb megnézik a fejbőröd, hogy milyen és hogy mennyire zsíros vagy hogy milyen zsír az, utána felállítják a diagnosztikát és személyre szabott kezelést kapsz. Csak ajánlani tudom őket.:)

2014. júl. 22. 15:25
 5/6 A kérdező kommentje:
köszii :)) mennyi pénzbe kerül??
2014. júl. 23. 20:16
 6/6 Smel válasza:
hát nem mondom, hogy olcsó, de nézi a te pénztárcádat is, hogy mennyire engedheted meg maganak:) nézd meg a honlapjukat. Trio Hair szalon
2014. júl. 25. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!