Göndör a hajam, mit tegyek?
tartós hajegyenesítés fodrásszal szögegyenes hajad lesz amíg le nem nő mint a hajfesték :) kicsit drága de kb fél évig egyenes hajad lesz
10 ezer ft-tol 20 ezer is lehet attól függ hol csináltatod szerintem nagyon jó dolog nekem is göndör "oroszlán" hajam van és ettől nagyon jó lett
Nekem is nagyon göndör hajam van, utáltam régen ( sőt még most is), ezrét mindig felkötve hordtam és irigykedtem h másnak szép egyenes és kiengedve hordhatja, mert nincs oroszlánsörénye.
Sok év tapasztalat és szenvedés után mondom, hogy a göndör hajjal 2 megoldás van ( ez hajhossztól is függ persze, nekem kb hátközépig érő hajam van):
1. Ha nagyon szétállós, pulis nagyon jó megoldás rá a hajgöndörítős hajhab. Nagyon szépen összeáll tőle és tincsekben fog göndörödni.
[link] <--- ez a legjobb a piacon, fodrászkellékesben megtalálod 1000-2000 Ft között.
Ha mégis göndör haj ellenes vagy, mint én akkor a más a módszer.
2. Hajmosás után hajolajjal alaposan kend be a hajad és hagyd félig, 3-4-ig magától megszáradni. Fontos, hogy szerezz be minőségi körkefét, ezzel rétegenként szárítsd meg a hajad. Nálam már ennyi csodát tesz, de persze nem elég. Hővédőt spriccelek a hajamra átfésülöm és igen, kivasalom és lám egyenes a hajam.
Tisztában vagyok vele, hogy a hajvasaló káros, kivéve ha tudod megfelelően használni.
- mindig kerámia lapos hajvasalót használj
- kizárólag teljesen száraz hajat vasalj csak
- HŐVÉDŐ
bocs entert nyomtam véletlen és elküldte :)
- Mivel göndör a hajad fontos az ápolás! Sampon után mindig balzsam, sőt a hajpakolás is jöhet. A száraz hajadra hajmosás előtt nyugodtan tehetsz fel pakolásokat, akár boltit, akár természetes olajokat. A göndör haj mindent elnyel :)
- 2 hajmosás között én minden nap használok hajolajat a hajam teljes hosszára
- 3-4 havonta vágatok a végéből
A hajam nagyon göndör, nagyon sokat nyúzom ezzel a módszerrel, de ezt a pár dolgot betartom, ezért egészséges. És a legfontosabb a türelem mire végigcsinálod a procedúrát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!