Nagyon ciki az, hogy hófehér a bőrőm?
Figyelt kérdés
Hófehér a bőrőm, engem nagyon zavar. Szoláriumba nem akarok menni, napozni nem mehetek, mivel nap allergiám van. Nagyon ciki a fehér bőr, mit gondoltok róla??2014. júl. 20. 19:43
1/11 anonim válasza:
Dehogy! Légy büszke rá :) Sőt mostanában ha megnézed a Hollywoodban is ez a menő pl Angelina Jolie, Megan Fox, Dita Von Teese :)
2/11 anonim válasza:
Szerintem, ha alapból nem vagy hófehér bőrű, könnyebben barnulsz akkor azért elég ciki.
3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2014. júl. 20. 20:01
4/11 anonim válasza:
Dehogy ciki! De ha zavar, cseréljünk, mert én meg hófehér bőrt szeretnék :D
5/11 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem ciki, nekem pl. jobban is tetszik a fehér bőr, mint a barna.
6/11 anonim válasza:
Nekem is ilyen, nem ciki egyáltalán.
7/11 A kérdező kommentje:
Akkor jó, köszi a válaszokat ^^
2014. júl. 21. 07:23
8/11 anonim válasza:
Dehogy ciki, a legszebb.
Sajnos én most nyaraltam és lebarnultam, de sokkal szebb voltam fehéren.
9/11 anonim válasza:
Egyáltalán nem ciki, sőt! Engem nagyon zavar a modern kori hülyeség, hogyha valaki nem csoki barna akkor az már cinkes.. Én sem vagyok barna, de engem egyáltalán nem zavar. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!