Az ombre hajat hogyan kell újra festeni? Mennyi időnként? Otthon lehet? Ha lehet otthon, akkor hogyan?
szia lehet hólyeséget mondok szakmailag mert nem vagyok fodrász csak leirom hogy én hogy csinalom otthon nekem is barna hajam van csak nekem vörs az ombre benne
nos igen lehet otthon ,bármilyen márkáju,szinü hajfestékkel lehet
1,lehet venni ombre festeket a neve loreal preferance van több is belöle ebben találsz 1 ombre huzalt másnévez 1 ombre kefet amivel felviszed a hajadra a festéket ez az egyik megoldás
2, megveszed rossmanban vagy dm ben az álltalád választott hajfesteket és a kezeddel feliszed rá ahogy szeretned
3,ahogy én csináltam magamnak felgumizod lofarokba és a copfod bekened festékkel a tetejét pedig nem
nos ezeket a megoldásokat tudom...
mien gyakran kell festeni? én eleinte 1 2 hetente festettem ujra mert ledobta a vöröset,de havonta is lehet mindha az egesz hajad festett lenne ,vagy ha látod hogy fakul a szine stb ez egyénfüggö
remélem tudtam segiteni 1 kicsit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!