Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Valakinek van tapasztalata a...

Valakinek van tapasztalata a tartós hajkiegyenesítéssel?

Figyelt kérdés
2014. júl. 18. 19:17
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem van. Hajegyenesítő daueren voltam az ősszel.
2014. júl. 18. 19:27
 2/7 A kérdező kommentje:
Es milyen volt? Mit ajánlatok ? Brasil cacau?
2014. júl. 18. 19:30
 3/7 anonim ***** válasza:

Én brasil cacaun voltam (white hair budapest)

Nagyon egyenes lett hónapokig, bár az nem érdekelt. Csak az, hogy rendbe hozta a zsírosodó hajamat, és nagyon könnyen fésülhető, fényes, puha, selymes, csodás lett. :)

2014. júl. 18. 20:21
 4/7 A kérdező kommentje:
Es eredetileg milyen volt a hajad?
2014. júl. 18. 20:51
 5/7 anonim ***** válasza:

Én vagyok az első válaszoló, aki hajegyenesítő daueren volt.

Mint a sima dauer, ez sem tesz jót a hajnak, károsítja, szárítja. Annyiban viszont jó volt, hogy csak hajmosás után kellett "végigszaladni" rajta a hajvasalóval, és a következő mosásig egyenes maradt, máskor pedig naponta kellett vasalnom. A párától sem göndörödött vissza.

Kb 3-4 hónapig volt szuper, utána egyre gyengült a hatása, most meg már semmi nem érződik belőle (októberben csináltattam).

Többet nem fogom egyenesíttetni, legalábbis ezzel a módszerrel biztosan nem.

2014. júl. 18. 21:00
 6/7 A kérdező kommentje:
Ez a brasil cacau vagy valami más hajegyenesités?
2014. júl. 18. 21:18
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem, ez hajegyenesítő dauer, ahogy azt már leírtam.

Azon az elven működik, mint a hagyományos dauer, csak nem becsavarják a hajakat, hanem kihúzzák egyenesre.

2014. júl. 19. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!