Ettől a festéktől szerintetek fekete lesz a hajam?
Sima sötétbarnát szeretnék (ez egy 600-as, ha valaki nem látná jól).
Most ilyesmim van:
A 600-as világosbarna, szóval fekete nem lesz :)
De mivel ez nem világosít, csak fed, és eleve nem világos a hajad, ezért nyilván sötétebb lesz a hajadon, mint a képen - ezért jó is, hogy ezt választottad. Festés után előfordulhat, hogy sötét lesz, de 1-2 mosás után ez enyhülni fog. Viszont pont ezért előfordulhat, hogy első festés után még a vörös, ahogy a barna enged a színéből, át fog ütni rajta, de második festésnél már nagy eséllyel nem.
Remélem hasznos választ adtam.
Júj, ez nem jó, egy ismerősöm is ezt használja, és neki kb fekete a haja, fényben pedig az a fajta vörös csillan meg rajta, ami nekem pont nem tetszik.
Ráadásul az első szám 4-es, tehát sokkal sötétebb, mint a 600-as (elvileg). Mert ugye az 1-essel kezdődő a legsötétebb fekete, és minél magasabb a szám, annál világosabb. És azért fontos nekem, hogy 00 legyen utána, mert az első számok után jönnek azok a számok, amik azt jelzik, milyen színű lesz a festék fénye. Mivel nekem most vörös a hajam, alapból lesz egy vöröses fénye a sötétbarnának is, nem szeretném tetézni. :) De azért köszi a tippet, így legalább tudom, hogyha a 4-es is sötétbarnára kopik, akkor a 6-ostól sem kell tartanom. :)
Ezt jó tudni, hogy elvileg sötétebb lesz az eredmény, nekem nem lett az ^^ Mondjuk alapból is már eléggé világos barnára fakult a hajam. Meg ha nagyon meleg vízzel öblítettem le, akkor nagyon eresztett, két hajmosás után már vörösesen csillogott :D szóval ne tarts tőle, ettől nem lesz fekete:)
De amúgy tény, hogy ami a dobozon sötétbarna, az fekete lesz, unokatesóm nem tudta, úgyhogy nem egészen olyan lett a haja mint várta:DD
Pedig sötétbarnából gyakran lesz fekete. Én életemben 3x festettem sötétbarnával, kétévente egyszer-egyszer, és három alkalomból kétszer sírtam, olyan fekete lett a hajam. :D
Igazából eredetileg is sötétbarna vagyok, de a sötétbarnák közül is inkább a világosabb fajta. :D (Nem tudom, ez érthető-e.) Szóval emiatt félek... Mert most nincs az, hogy á, majd megkopik, és lenövesztem, mert úgyse látszik a hajtövem, mert most alapból vörösre festem majd rá.
Végül 503-ast vettem, a 600-as nagyon ronda volt a dobozon. :D
Holnap lesz befestve, már felkészültem a feketére is, de idővel biztos lesz belőle barna is, az a lényeg, hogy többet ne virítson a lenövésem, mert nagyon ápolatlannak érzem magam úgy.
Köszönöm a tanácsokat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!