Már kb. majdnem 3 hónapja nem eszek csokit csak nagyon ritkán de ugya úgy ki jönnek a pattanások mitől van ez? Többi lent
Miket szoktál még enni? Mennyit sminkelsz? Hány éves vagy? A kor sem mindegy, hisz a pubertás korban fejre is állhatsz, akkor is lesz patid, ha egyszer hajlamos rá a bőröd.
Egyébként rengeteg oka lehet a pattanásoknak. Nem fertőtlenítesz nyomkodás után, vagy sok zsíros kaját eszel. Vagy túl száraz a bőröd stb stb.
Sajna én is küzdök velük, lehet, inkább egy jó kis magán bőrgyógyász tanácsát kellene kikérni...
És én már 22 vagyok.
Ebben a korban meg a hormonok okozzák a tesztoszteron leginkabb...az àllad vonalan jelentkeznek a pattik?
Kozmetikishoz nem tudsz elmenni?sokat segit a szakszerü tisztitas. Az etkezésedre ia figyelj oda semmi ilyen szart ne egyél,mert csak risszabb lesz. Itt a nyar,rengeteg a gyümölcs edd azt.
Tudom hogy nem vigasztal de erre az ido a megoldas.
Vagt esetleg borgyogyasz tud felirni szteroidos krémeket de azt inkabb ne ha nem muszaj.
A legritkább esetben okoz kaja pattanást. Az persze meglehet, hogy ha baromi egészségtelen életmódot folytatsz, akkor meglátszik a bőrön is, de nem a csoki a főellenség, hacsak nem vagy allergiás a kakaóra.
16 éves vagy, elsősorban hormonális oka van még a dolognak, pár év múlva kinövöd.
Az pedig, hogy mindig ugyanoda nő vissza a ragya, azt jelenti, hogy el van fertőződve a bőröd, és nem megfelelően van kezelve. Magyarul te ne nyomkodd a képed, mert csak rondább lesz, netán heges is.
Menj el kozmetikushoz arctisztításra, fiúknak se ciki. Ő majd alaposan kinyomkod. Ha még ez se elég, akkor bőrgyógyász tud felírni krémeket, ha csúnya a helyzet antibiotikumot is akár, ami segít majd.
"A legritkább esetben okoz kaja pattanást." wrooong
Tök vicces, hogy az emberek elhiszik, hogy lehetnek szépek kívülről, miközben belül rohadnak. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!