Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mivel tegyem izgalmasabba a...

Mivel tegyem izgalmasabba a hajam?

Figyelt kérdés
Mell ala ero, dus szoke hajam van. Nem szeretem benne, hogy ha begondoritem/hullamositom, akkor mindig kirugja magat, meg ha telefujom hajlakkal is. Fonatot szoktam ritkan csinalni, de az egyenes hajamban nem nez ki olyan jol. Mit tudnek kezdeni vele, hogy ne legyen unalmas? Esetleg, ha tudtok valami jo hajlakkot, ami annak ellenere, hogy megtartja a hajat, nem tapasztja ossze a hajszalakat, kerlek szoljatok! :) 15/L

2014. júl. 14. 19:25
 1/1 anonim ***** válasza:

Vágass neki valami jó fazont.

Az egyenes hajúak sokszor kínlódnak a göndörítéssel, de nagyjából tök felesleges, mert jó, ha egy órát kibírnak a loknik. Egyenesből nem lehet göndört csinálni.

Viszont az egyenes hajakból - pláne, ha dús - tök jó frizurákat lehet csináltatni fodrásszal. Nézz körül a neten, hátha megtetszik valamelyik frizkó.

L22

2014. júl. 14. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!