Festék a festéken tényleg nem világosít? Mit csináljak akkor?
Egy 10.1-es, vagy 11.1-es vajon egy 9%-os oxival jó lenne rá? Szívna rajta vajon? Ha elrontom se gáz, mert most volt levágva, pár centi, max. le lesz vágva, mert hamar visszanő, de azért nem ártana, ha szépen sikerülne.
Egyébként most kb. 1,5 cm világosszőke, 1 cm sötétszőke lenövéssel fent, oldalt, hátul 1-2mm, sötétszőke. Vajon a tövét is jól befogná, vagy egy "színes" eredményt kapnék?
Kalciummal le lehet szedni a festék javát a hajról.
Vagy pedig az Oliáról mondják, hogy képes a festett hajon is világosítani, én nagyon sok véleményt és blogbejegyzést olvastam róla, és úgy néz ki, tényleg igaz. Én is szerettem volna kipróbálni, de sokak írták, hogy hullani kezdett tőle a hajuk. Persze egy férfinél, akinek rövid haja van, túlélhető dolog lehet, de ha valakinek hosszú haja van, az falnak megy ettől. Szóval... ezt is ki lehet próbálni, ha be meritek vállalni.
Az Olia a nagy francokat világosít..
És pl. úgy lehet egy színű, ha nem egy időben kenem fel a festett, és a lenőtt részre? Melyikre kenjem először?
Festék festéket nem világosít. Ez alapszabály. Persze vannak, akik ezzel nem értenek egyet, de mindenesetre minden szakember egyetért ebben.
Ha a nagyon világosszőkével bekened a lenövésed (ráadásul a 12-es oxival), ott jóval világosabb lesz a hajad, mint a korábban befestett részen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!