Csajok! Ha felhizlalnam magam, hiznek cicire is? Probalta valaki?
igen, de csak amiatt ne akarj hízni
előbb fog a hasadon és a combodon látszani
1.ettöl felek en is,h combra hasra,fenekre hiznak.azt meg nem szeretnem mert most fogyozom.de amugy is kicsi volt a mellem,pedig ez mar nem fejlödik tovabb
2-es. Uhh köszi,ezt az aranyszabalyt nem hallottam meg,nagyon jo tudni,bar azt tudtam ha fogyok a cicimböl is fogyok. akkor nem erdemes ezt a modszert valasztani. Köszönöm csajok gyorsan elvetem ezt a lehetöseget. marad a mütet.nem masok miatt,hanem h nekem legyen önbizalmam tetszek magamnak. es akkor mar kiraknam mutogatnam mindenkinek h hadd lassak mar nekem is van ilyen. alig varnam azt a pillanatot.
:S
Jesszus, azért akarsz nagyobb melleket, hogy kirakhasd és mutogathasd? :DDDDD
Gratulálok!
Kérdező, nekem van egy barátnőm, aki kb. 80-90 kg, és ennek ellenére nekem nagyobb mellem van mint neki,pedig én csak 50kg vagyok :)) Nagyon alkatfüggő a dolog.
Tényleg jó dolog kitenni a cicit, de hidd el nagyon olcsónak hat,főleg egy péntek éjszaka.
Az eszedet villogtasd, ne a melledet tedd ki. :)
Egyébként meg gondolom, van lábad. Húzzál miniszoknyát, ha szeretnél feltűnőbb lenni.
Azzal nincs gond, ha a saját lelki békéd miatt muszáj megcsináltatnod, de te nem magadnak csináltatod, hiszen az a cél, hogy mutogasd mindenkinek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!