Ha így folytatom, kihullhat a hajam?
Dús, vastagszálú, göndör hajam van, ilyesmi:
Annyi vele a gond, hogy mivel csak frissen mosva szép, inkább be szoktam szárítani körkefével és hajszárítóval, és akkor ha nem is teljesen egyenes, de kényelmes állagú, nem száll, szépen áll. Ez a beszárítás kb. 30-50 perc hajhossztól függően, és kb. ötnaponta mosok hajat.
Szoktam látni idősebb nőket, akiknek ritkás, szalmaszerű hajuk van, nekik mitől alakult így a hajuk? Nem szeretnék én is arra jutni.
Nagy ritkán hagyom csak göndören, olyankor szép, de aztán van egy nap, hogy durván néz ki, és visszaállok a körkefére. 4-5 éve csinálom ezt, mellig érő hajam van, inkább magamnak vágom le a töredezett részeket, mert tudom, hogy a fodrásznál a 2 cm = 15 cm.
Ja és most elkezdtem festeni is kíváncsiságból, most már aktuális az újrafestés, ez lesz a negyedik alkalom, ki szeretném próbálni a vöröset, mert nem bírok magammal.
Szóval szerintetek sokat kínzom a hajam? Megszívhatom még ezek miatt? Használok rá balzsamot, drága olajat, hajmosás napján órákig van kókuszzsír a hajamon, de a fejbőrömet ugye nem kenhetem be, pedig azt is sok hő éri, miközben a hajszárítóval szenvedek.
Köszi a választ.
L22
Szerintem egyátalán nem lesz semmi baja a hajadnak
én fodrásztól ugyanezt kérdeztem szerinte nagyon károsak az ilyenek mint a hajfestés de én is festem és anyukám is és mi még hajvasalót is használunk és én gyakrabban is mosom-szárítom a hajam
ugyanolyan dús mint régen, nem lett semmi baja
remélem valamit ezzel segítettem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!