Vélemény a Balea Oil Repair Argánolajas Hajvégápoló olajról?
Figyelt kérdés
Nektek mik a tapasztalataitok erről a termékről?
Én eddig annyit tudok mondani, hogy valami isteni finom az illata. :)
Tetszik a kiszerelése is és egész selymes tőle a hajam vége.
Nektek hogy vált be és hogyan használjátok?
Köszi előre is! :)
2014. júl. 10. 12:25
1/4 anonim válasza:
Eléggé átverés mivel a nagy része napraforgó olaj, argán max pár csepp van benne. Ha ezt nézem akkor már nem is éri meg az árát... napraforgó olaj a legolcsóbb, és hajra semmi hatása nincs.
2/4 anonim válasza:
Nekem nem jött be, eleinte puhább volt tőle a hajam, de 1-2 hónap múlva már kiszáradt ha rátettem, sehogy se volt jó. Az illatát is nagyon meguntam, már szinte rosszul voltam tőle, pedig eredetileg amiatt vettem meg.
3/4 anonim válasza:
Nekem az illata nem tetszett, először utáltam, de már hozzászoktam. Mindegy milyen olaj van benne, attól még egy szilikonos hajvégápoló. Az illatát leszámítva szeretem, jó sok is van benne, és semmivel nem rosszabb, mint a 3000 Ft feletti áron a Gliss kur olajos cucca, amiben kevesebb is van. Simán száraz hajra szoktam 3 pumpálásnyit eloszlatni.
4/4 A kérdező kommentje:
köszi szépen a komikat. :)
nektek meddig ér amúgy a hajatok? :)
2014. júl. 16. 16:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!