Hallott már valaki a FulFix-ről? Állítólag valami spéci hajkezelő szer. Kinek mi a véleménye róla?
Most láttam egy hirdetést róla a Facebook-on. Általában nem szoktam elolvasni, de ez kíváncsivá tett. Sok jól olvastam róla, hajhullás csökkentő, hajnövekedést elő idézi, fényessé teszi a hajat. Csak jó dolgokat olvastam róla. Mind ez szép és jó, de belegondoltam, hogy sok az ilyen átverés. Ráadásul az ára is elég borsos. Ráadásul 50%-os kedvezmény is van, ha olyan jó az a szer, biztos nem lenne ekkora árengedmény.
Nem kerülte el a figyelmemet, az hamis facebook profilok se. Az interjú alatt olvasható kommentek facebookozóktól, de nem tudtam rájuk menni, és ha beirtam a facebook keresőbe a nevüket akkor nem is adta ki őket. És az arcuk is homályosítva van, ezért gondolom, hogy itt valami nem stimmel.
Viszont annyira jó lenne egy ilyen szer, ezért gondoltam hátha megkérdezek itt valakit, hogy használta-e már, és ha igen akkor jót tett a hajának, és igaz-e amit leírtak?
Nejem rendelt egy flakont. Néhány napja kezdte -rajtam- kipróbálni. Csak ma kerestem rá az interneten, hogy mégis mi ez a készítmény. Szinte csak negatív vélemény.
Kamu ide, kamu oda, pelyhesedik a fejem. Hogy mi lesz a végeredmény még nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!