Ez itt egy férfi comb egy része. Mi a fene ez a sok sz@r?
Melegre jönnek, kép nélkül azt mondták szörtüszőgyulladás és hintőpor. Már hintőporban fürdök, de még mindig ilyen csúnya. Mit tudok vele csinálni? Ha borotválom, ha nem, bármit csinálok, melegben ilyen gusztustalan sz@r. Bocs az igénytelen borotválásért, de ez a legkisebb problémám jelenleg.
Ahol meg nincsenek ezek a ragyák, ott meg a szőr ahonnan kinől, azok látszanak, piros pontok mindenhol, mindig. Ezzel tudok valamit csinálni?
Miért nem tud legalább ilyen lenni, mindenhol mint tegyük fel, itt (vádli)?
Elérhetem valahogy, vagy csak álom marad, hogy pl. ilyen legyen a combom? Éppen szembejött a kép. Szőrös, de semmi pont, semmi ragya csak a sima bőr. Mint egy normális férfi láb.
nem értem, pedig láthatóan ott vannak kis pattanások, ahol a szőr nő ki...szóval olyan, mintha borotválás miatt lenne
-én amúgy azt ajánlanám, hogy ha van ismerősöd aki gyárt házi szappant, akkor szerezz be, és azzal mosakodjál
#11 - Nem a borotválás miatt van, ismét idézem magam: "ott meg a szőr ahonnan kinől, azok látszanak, piros pontok mindenhol, mindig. Ezzel tudok valamit csinálni?"
Egyébként nem borotválom, rövidre vágom. Azért, mert ha nem tenném, hosszú göndör vastag fekete szőrszálak borítanák a lábam. Van már elég belőle mindenhol, utálom.
nem kellett volna mégegyszer idézned magad, azért írtam feltételes módban, mert láttam, hogy már egyszer kihangsúlyoztad :)
-a rövidre vágástól is kipattoghat egy picit, de nem ennyire.-... az éles szőrszál ugyanis szúr
Ismét idézem magam: nem, most mégsem. :D
Köszönöm a válszt! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!