Mit csináljak, hogy ne sárguljon be a fodrász által festett hajam?
Középszőkére hajam egyfolytában besárgul mióta szültem. Kb. 1-2 hét alatt. Most elkezdtem lenöveszteni és csak melíroztatni, de az is besárgul. Nem értem. A Schauma hamvasító sem használ. Járt valaki így, mint én?
Én szeretnék szőkés maradni, voltam már sokszor barna és nem éreztem jól magam...
Az a baj hogy a hamvasító sampon és a folyadék csak akkor jó ha még nem sárga,akkor szép hamvasat csinál.Ha már besárgult a haj akkor nem sokat segít sajnos.Én használtam mindkettőt és tényleg csak akkor volt jó amikor még nem sárgult be.Nekem is sok problémám van ezzel a sárgulással...hiába,ez a szőke haj átka,viszont ahogy a kérdező írta,én is úgy vagyok vele hogy szeretnék szőke maradni :)
A régi fodrászom úgy festette szőkére a hajam,hogy kevert hozzá egy kevés barnát is,mert hogy az megakadályozza a sárgulást,rezesedést...Hogy ez igaz-e,azt nem tudom,mert ezt megkérdeztem más fodrásztól,és ő szerinte ez hülyeség.
Nem tudom segítettem-e,ha legközelebb mész fodrászhoz,kérdezz rá erre! :)
Szia!
Az én tapasztalatom szerint is úgy van ahogy a 2. válaszoló is írta,hogy érdemesebb festés után kezdeni a hamvasító sampon használatát,mert ha már nagyon sárga ott csak max. egy festés segíthet.Próbáld ki a Schwarkopf Bonacure hamvasító sampont,vagy a Loreal -nak is van egy ilyen hamvasítós sampona.Ezeket kellékesben tudod csak megvenni,kicsit drágábbak mint pl a Shauma,de ezek fodrászati termékek és azok mindig jobbak,mint a lakossági kiszereléses termékek.
OFF
furcsa ez a besárgulás..én pár évig voltma szőke,de nekem sose sárgult be:) nemtudom hogy csinálta a fodrászom,de imádom:D
A hamvasító folyadéknak konkrétan mi a neve, ha DM-ben keresném?
Talán a hormonális változások miatt sárgul be. Nekem pl. ha megvan a menzi nem szabad festenem, mert egész más színt ad.
Szerintem a szülés miatt változott meg a hormonszintem (v. hasonló v.mi) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!