Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Citromtól kijön a hajfesték...

Citromtól kijön a hajfesték színe?

Figyelt kérdés

Igazából le lett szőkítve a hajam,és lilára volt egy része festve. ezt fodrász csinálta.

Szép volt, és sokáig is tartotta a színét, viszont drága volt az a festék, és most,mikor kikopott, csak egy lila hajszínező hajhabbal festettem be. Elég sötétre fogta be, szóval nem is tetszett ( ebbe a márkába használtam már más színbe ilyen színező habot, az nagyon bevált) és most elkezdett kopni, de nagyon csúnyán, szürkés lilás az egész.

Szóval nem tetszik ( a drágább festék mikor kopott 3 hét után, akkor inkább pinkes színbe , ez meg egyből szürkébe ment át ) holnap szeretném valami élénk vörösre ( tarts festékkel) befesteni, (régen vörös voltam ) de félek hogy ezt a lilás valamit nem fogja be szépen, vagy foltos lesz.

Valahol olvastam,hogy valamennyire a citrom kiszedi a festék színét, és mivel ez tényleg csak színező, bedörzsöltem az egész fejemet citrommal, és citromlével most pedig várom a hatást.szerintetek kiszedi a színét valamennyire?

2014. júl. 8. 18:53
 1/6 anonim ***** válasza:
Talán minimálisan 1 árnyalatot fog világosodni, de csodát ne várj tőle.
2014. júl. 8. 18:54
 2/6 A kérdező kommentje:
csodát nem várok, viszont valamennyire csöpög ez a lötty a fejemről,és már ez csúnya lilás-barnás színű.
2014. júl. 8. 18:58
 3/6 anonim ***** válasza:
c-vitamin porral többet értél volna.
2014. júl. 8. 18:59
 4/6 A kérdező kommentje:
közben bedörzsöltem azzal is.
2014. júl. 8. 19:04
 5/6 bilingual ***** válasza:
mi lett a vége? kiszedte, jobb lett? :)
2014. júl. 9. 13:35
 6/6 A kérdező kommentje:
igen, egész jól kiszedte. na persze szőke nem lettem,de sokkal gyengébb lett a hajfesték színe, és a vörös is jól befogta így :)
2014. júl. 14. 07:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!