1/22 anonim válasza:
Szerinted érdekelni fog bárkit is a hajad?
2/22 A kérdező kommentje:
Máris irigy vagy?
2014. júl. 8. 15:09
3/22 anonim válasza:
Igen, fiú létemre irigy vagyok... :D
4/22 anonim válasza:
Szerintem qrva xar. Semmi eredetiség nincs benne, és ráadásul a fekete hajgumi nem is megy a sárga hajadhoz. Szóval a kérdésedre a válasz: NEM!!!!
5/22 A kérdező kommentje:
Szőke, nem sárga.
És kifejezheted magad kevésbé bunkón is.
2014. júl. 8. 15:16
6/22 anonim válasza:
Milyen sok a rosszindulatú ember.. Szerintem szép, de átlagos. Ha ez a cél remekül sikerült viszont a hajgumi nekem se tetszik.
7/22 anonim válasza:
Szépnek nem mondanám, sem rendezettnek, de attól még nyugodtan mehetsz vele az utcára: nem kell ennyire görcsösen izgulni ilyen semmiségek miatt. Feltűzted és kész, ha jól áll az arcodhoz az a lényeg.
8/22 A kérdező kommentje:
Sajnos csak ez a gumi volt kéznél.
Eredetileg azért készült, mert hajmosás előtt álltam, de el kellett mennem valahová, és nem tudtam mit csinálni a hajammal.
2014. júl. 8. 15:17
10/22 anonim válasza:
Egy perce írtam választ és máris lepontoznak :D Azért az szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!