Mikiegeres kopaszodásom van (+ rohadt nagy homlok, amivel kezdek megbarátkozni. ). Gének vagy más a probléma? Kép csatolva
18 éves vagyok, nagyon sok hajam van, göndör, viszont vékonyszálú. Illetve hát, no ez a kis hajhiány vagy mi a szösszenet, de nagyon undi. Általában ki van engedve és kettéválasztom, úgy a homlokom se bazinagy, mint úgy felfogva "általában".
Akinek volt már hasonló, tudta kezelni a problémát vagy fogadjam el?
Egyébként megtévesztő lehet, mert lány vagyok, de közel sem így nézek ki, mint amit lehet látni ebből. Annyira nem vészes, mert ha nagyon hátrafeszítem a hajszálaimat, akkor jön elő a hiányosság, egyébként ha felvan túrva a hajam, akkor látszik egy nagyon kicsit, de nem vészes- ill. ha ketté van választva abszolút nem látszik, még csak a nagy homlokom sem.
Rövidhajat pedig abszolút nem szeretnék :D
De még egyszer hozzáteszem, hogy egyáltalán nem így hordom a hajam, hanem kettéválasztva, ezért sem tűnhet fel senkinek
Nem említettem, de már egészen régóta ezzel szenvedek és nem csak hopp, jaj elkezdtem kopaszodni. Kiskoromban nagyon kevés hajam volt, édesanyukám alig tudta összefogni masnival, és folyton vágták. Mostanra meg egészen göndör és rengeteg. A képet most csináltam - kifésültem, így kiegyenesedett, valamint hátra is szorítottam, hogy érthető legyen a probléma.
Házidokinál kérdeztem meg, hogy mi lehet ez, és azt mondta, hogy ne hülyéskedjek már, nem vagyok kopasz :D
Hát gondolom genetika.
De azért túl hosszúra ne növeszd a hajad, és esetleg gondolkodj el egy frufrun is. Nem olyan pónis stílusún, csak olyan féligmeddig frufru kéne talán, az takarja a homlokod is, ha jól van vágva, felkötve sem lenne feltűnő a hiányosság.
De ha mindig ilyen volt, akkor valószínűleg neked ezt dobta a gép, egyszerűbb elfogadni, mint rákenni mindenfélét feleslegesen.
Dehogy, nem kentem soha semmilyen vegyszerrel, mosni is kizárólag természet adta finomságokkal mosom/pakolom :)
Kezdem megszokni, mert így kettéválasztva nagyon jó a közérzetem, csak ha fúj a szél, akkor jön a baj :D De ezelőtt meg mindig oldalra túrtam éscsak villogott :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!