Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mikiegeres kopaszodásom van...

Mikiegeres kopaszodásom van (+ rohadt nagy homlok, amivel kezdek megbarátkozni. ). Gének vagy más a probléma? Kép csatolva

Figyelt kérdés

18 éves vagyok, nagyon sok hajam van, göndör, viszont vékonyszálú. Illetve hát, no ez a kis hajhiány vagy mi a szösszenet, de nagyon undi. Általában ki van engedve és kettéválasztom, úgy a homlokom se bazinagy, mint úgy felfogva "általában".

Akinek volt már hasonló, tudta kezelni a problémát vagy fogadjam el?

[link]

2014. júl. 8. 11:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
72%
vágasd teljesen rövidre a hajad és fogadd el. mást nem tehetsz, viszont ezzel a kopaszodással minél hosszabb, annál röhejesebben néz ki.
2014. júl. 8. 11:40
 2/11 anonim ***** válasza:
Nem vészes! Én azt tanácsolom, hogy vágass frufru-t és gy tudod esztétikailag tompítani!
2014. júl. 8. 11:41
 3/11 anonim ***** válasza:

ilyen hajjal el tudnád magad képzelni?

azért kérdezem, mert nem látom az arcod.

[link]

[link]

[link]

a magas homlokhoz illenek.

2014. júl. 8. 12:03
 4/11 A kérdező kommentje:

Egyébként megtévesztő lehet, mert lány vagyok, de közel sem így nézek ki, mint amit lehet látni ebből. Annyira nem vészes, mert ha nagyon hátrafeszítem a hajszálaimat, akkor jön elő a hiányosság, egyébként ha felvan túrva a hajam, akkor látszik egy nagyon kicsit, de nem vészes- ill. ha ketté van választva abszolút nem látszik, még csak a nagy homlokom sem.

Rövidhajat pedig abszolút nem szeretnék :D

De még egyszer hozzáteszem, hogy egyáltalán nem így hordom a hajam, hanem kettéválasztva, ezért sem tűnhet fel senkinek

2014. júl. 8. 12:08
 5/11 anonim ***** válasza:
Voltál már orvosnál ezzel? Mert 18 évesen nem normális ha nő létedre kopaszodsz, talán tud rá valamit adni amitől helyrejön. Nekem mondjuk a Herba Vita hajhullásra való hajszesze is segített, mármint oldalt ahol sose nőtt hajam ott 2 hét használat után már elkezdett nőni. Akár azt is kipróbálhatnád, ártani nem fog az biztos.
2014. júl. 8. 12:15
 6/11 A kérdező kommentje:

Nem említettem, de már egészen régóta ezzel szenvedek és nem csak hopp, jaj elkezdtem kopaszodni. Kiskoromban nagyon kevés hajam volt, édesanyukám alig tudta összefogni masnival, és folyton vágták. Mostanra meg egészen göndör és rengeteg. A képet most csináltam - kifésültem, így kiegyenesedett, valamint hátra is szorítottam, hogy érthető legyen a probléma.

Házidokinál kérdeztem meg, hogy mi lehet ez, és azt mondta, hogy ne hülyéskedjek már, nem vagyok kopasz :D

2014. júl. 8. 12:21
 7/11 anonim ***** válasza:

Hát gondolom genetika.

De azért túl hosszúra ne növeszd a hajad, és esetleg gondolkodj el egy frufrun is. Nem olyan pónis stílusún, csak olyan féligmeddig frufru kéne talán, az takarja a homlokod is, ha jól van vágva, felkötve sem lenne feltűnő a hiányosság.

De ha mindig ilyen volt, akkor valószínűleg neked ezt dobta a gép, egyszerűbb elfogadni, mint rákenni mindenfélét feleslegesen.

2014. júl. 8. 15:12
 8/11 A kérdező kommentje:

Dehogy, nem kentem soha semmilyen vegyszerrel, mosni is kizárólag természet adta finomságokkal mosom/pakolom :)

Kezdem megszokni, mert így kettéválasztva nagyon jó a közérzetem, csak ha fúj a szél, akkor jön a baj :D De ezelőtt meg mindig oldalra túrtam éscsak villogott :D

2014. júl. 8. 17:12
 9/11 anonim válasza:
Szerintem nem vagy ronda csaj.
2014. júl. 8. 17:18
 10/11 A kérdező kommentje:
???????? :D
2014. júl. 8. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!