Barna hajhoz milyen szín nézne ki legjobban hajvégen?
Figyelt kérdés
A hajam végét szeretném így nyárra valami színnel befestetni. Kérem olyanokat ne írjatok hogy ne fessem be, nekem tetszik és nem érdekel senkinek a véleménye.
Inkább azzal van a bajom hogy képtelen vagyok eldönteni milyen színű legyen. pl ribizlivörösen hogy mutatna?
Egyéb ötletek is jöhetnek!
2014. júl. 8. 08:41
1/7 anonim válasza:
Nekem ilyesmi tetszene. :)
2/7 bilingual válasza:
szerintem sima szöszi, ha a hajad világosabb barna, de az a sötéthez is megy. a ribizli szerintem csak a csillogó sötétbarnához áll jól, de ha teszel fel egy képet a hajadról, úgy könnyebben mondunk véleményt, mert a barnának ezer meg kettő árnyalata létezik :)
5/7 anonim válasza:
Attól függ milyen barna... de a legjobb mindig ha egy árnyalattal világosabb.
6/7 A kérdező kommentje:
kb ilyen. és hullámos, de most egyenesen fogom hordani
a lila nem a kedvencem.
szőkét sem akarok, valami színeset inkább :D
2014. júl. 8. 13:33
7/7 A kérdező kommentje:
naa szóval ilyen scene szerű stílusom van, valami extrémet ami nem nem gagyi a hajamhoz :$ a hajam pedig
a hónaljam alá ér. :] (ha ez számít)
2014. júl. 8. 13:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!