Milyen hajat csináltassak az eskövőre?
17/L
Az esküvő báttyámnak lesz! :)
Ha dús hajad van, egy parketta fonás nagyon jól tud kinézni :)
A lényeg h ne akard lekörözni a menyasszonyt. Én mindenképpen valami egyszerű fonásban gondolkodnék, esetleg még halszálka, vagy vízesés. De az sem baj, ha csak simán kiengedve begöndöríted, az is tud szép lenni. :)
Csak vendég leszel vagy koszorúslány esetleg?
Az szerintem is jó, ha ilyen loknisra begöndöríted és hagyod kiengedve, esetleg egy-egy tincset hátratűzhetsz mindkét oldalon és tehetsz bele valami szép csatot.
Vízesés: [link]
Amit előttem linkeltek nekem az is nagyon tetszik, főleg ezekkel a díszekkel. Csak natúrba a fonás nekem annyira nem tetszik, vendégként pedig lehet, hogy nem tennék bele ilyesmiket pláne ha magamnak csinálom, én csak besütném hullámosra.
Egyébként én nem szeretem azt a felfogást, hogy "ne körözzük le a menyasszonyt" meg a "milyen színű, fazonú ruhák tilosak". Nekem ez mindig olyan mintha a csinosság csak a menyasszony privilégiuma lenne. Lehet, hogy nem téged fognak nézni, hanem a párt és ez így is van rendjén, de attól te is lehetsz csinos és ezzel őket is megtiszteled, pláne koszorúslányként mondjuk. A párnak is az a fontos, hogy egybekelnek, nem hiszem, hogy egyáltalán van idejük/erejük másokat vizsgálgatni csak a vendégek szólják meg egymást, hogy legyen pletyka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!