Viszonylag hosszú hajamnak nincs szép tartása! Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Közepesen nehéz a hajam, és úgy a hátam közepéig ér. Az a bajom, hogy ha kiengedem, olyan lelapult, nincs nagyon tartása :S Amúgy több szintes, a legrövidebb szint is már kicsit hosszabb a válamnál. Csavarnom kellene? Vagy mit? (Samponon jó, azt nem szeretnék váltani)2008. aug. 2. 17:05
1/4 anonim válasza:
szia, énis ebben a cipőben járok. hajmosás után még csak csak van tartása,utána lelapul ha lefekszem vagy valami.
Kezemmel szoktam beletúrni, és nem fésűvel emelem meg és nem tupírozom, hanem beletúrok, kicsit eligazgatom a tincseket ha kószák, és befújom lakkal.
én nem ajánlom a csavarást, attól nagyon törik.
2/4 anonim válasza:
A TIGI-nek van egy nagyon jó hajtőemelője.Kicsit dráha de nagyon megéri!!!! [link]
Itt meg is rendelheted...
3/4 anonim válasza:
Turbánban szárítsd meg a hajad, ha nem is teljesen szárazra, h utána tudd esetleg jobban beszárítani. Énis törülközőben szárítom, nagyon dús a hajam, de így kb. 3 napig tök szép tartása van.
4/4 anonim válasza:
Mi az hogy turbánban szárítani? Nekem is derékig érő hajam van, és nekem is lelapul hajmosás utni napokban :s
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!