Hőillesztéssel lesz fel rakva hajam. Előtte mossak hajat vagy utána?
Figyelt kérdés
Nem tudom. Lehet hülye kérdés de nem akarom hogy másnapra le jöjjön az egész.2014. júl. 7. 20:44
1/7 bilingual válasza:
Legjobb lenne, ha a fodrásztól kérnél tanácsot, aki csinálni fogja. :)
2/7 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy én soha a büdös életbe nem megyek fodrászhoz.
Elcseszték a hajam úgy, hogy azért kell póthaj.
Szval itthon oldom meg. Nem kapkodva nem össze csapva...
2014. júl. 7. 23:46
3/7 anonim válasza:
Keratinos az, amivel a legjobban elcseszheted. Azért mert valaki kontár volt, az nem jelenti azt, hogy megint elcseszik. Otthoni saját hosszabbítás miatti kopaszodást láttam már. Jól gondold meg. :(
4/7 anonim válasza:
Ha te akarod feltenni (értesz is hozzá, mindened megvan, ami ehhez kell), akkor is gondold át. A keratinos az, amit nem fogsz tudni magadnak megcsinálni. Nem látod, el fog állni a fejedtől. Nem tudod úgy megcsinálni, hogy a keratin alá ne menjen be a víz és ne jöjjön le pár nap után. Plusz a hajadat is tönkreteheted. Vetted a keratint és te keratinoztad fel? Ha nem és előre keratinozott volt, akkor azt ne tedd fel. Nem a hajmosástól függ a tartóssága. :( én is szoktam magamnak, de én tanultam. Nekem azt mondták nem lehet magadnak, de van olyan technika, amit lehet rendesen, ha ügyes vagy és sokat gyakoroltad. De az nem a keratinos hőillesztés..... a jó munkához idő kell, ha összecsapta valaki, az csak egy undor*tó ember volt. Nem a fodrászokkal van a baj. :/
5/7 A kérdező kommentje:
Nem magamnak szeretném fel rakni semmiképp nem. Dehogy is.
Tudom tudom.. de mikor mondja azt egy fodrász hogy egy kicsit vág le belőle.. aztán meg hajad nem marad. Felbecsülhetetlen érzés..
2014. júl. 8. 00:15
6/7 anonim válasza:
Előző vagyok: viszont ha bevállalod, hogy esetleg hullani fog a hajad, mert mem tudod, hogy hogyan is kell, annyit azért leírok a kérdésedre válaszolva, hogy megmoshatod, balzsamot ne tegyél rá. Legyen jó száraz a hajad. Mosd pl. Wu2-vel. Utána felejtsd el a gyümölcssavas samponokat stb. Ha kell, küldök ápolási tudnivalókat. De csak mondom, hogy én se vágnék bele ennyi idő után sem. :)
7/7 anonim válasza:
Ahogy írtad azt hittem. :) nekem is volt olyan, hogy 5 cm max és 15-20 cm-t levágott. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!